AMC Eyeliner Gel Inglot

amc-eyeliner-gel-inglot-review

AMC Eyeliner Gel Inglot, dragoste la primă vedere! M-a cucerit încă de când l-am văzut expus pe raftul din magazinul Inglot din Iulius Mall Cluj-Napoca.

Deși mai aveam în acel moment cel puțin 4 eyelinere, nu am rezistat să nu-l cumpăr pe acesta. Și nu regret deloc de alegerea făcută! Am achiziționat AMC Eyeliner Gel prin toamna anului trecut. Atunci erau disponibile doar trei culori, în afară de negru. Mi-am ales nuanța 75, un mov destul de închis. O nuanță de-a dreptul adorabilă, cu care poți realiza diverse machiaje.

eyeliner-gel-amc-inglot

Acum mă bucur să văd că AMC Eyeliner Gel este disponibil în muuulte nuanțe, mai exact 32. Mie mi-ar plăcea să mai am în colecția mea următoarele nuanțe: 87 – un verde turcoaz superb; 93 – un nude perlat și 84 – un galben aprins. De fapt, toată colecția AMC Eyeliner Gel de la Inglot este superbă și le-aș vrea pe toate! Ha ha!

amc-eyeliner-gel-inglot

AMC Eyeliner Gel este un eyeliner mat. Această colecție conține doar trei nuanțe perlate și cinci metalice. În rest, toate culorile sunt mate. Eu iubesc eyelinerele mate. Acesta are și un pigment foarte puternic, fiind necesar o singură aplicare. Textura sa este ușoară, cremoasă, fină și este foarte ușor de aplicat. Are rezistență mare și este foarte precis. Un alt plus pentru acest eyeliner gel de la Inglot este faptul că are o formulă rezistentă la apă, dar se demachiază ușor și nu irită ochii. Îl poți demachia lejer și cu o simplă apă micelară.

amc-eyeliner-gel-inglot-review

Deși are doar 5,5 gr, produsul vă ajunge pentru o veșnicie. Eu îl folosesc de câteva ori pe săptămână și, cu toate acestea, s-a consumat foarte puțin din el. Am aflat și secretul pentru care nu se usucă atunci când îl lași deschis: ambalajul său din sticlă. Acesta menține umezeala produsului, de aici și rezistența sa eroică.

amc-eyeliner-gel-inglot-pareri

AMC Eyeliner Gel este opac și nu se mișcă de pe pleoapă indiferent că plouă, ninge, viscolește sau bocești după ceva lover. Stă cumințel așa cum l-ai desenat inițial cu pensula. Acest lucru este foarte important pentru mine deoarece mi se umezesc mereu ochii, mai ales primăvara. Și puține eyelinere au rezistat testul vântului și al ploii.

amc-eyeliner-gel-inglot

În momentul de față mi se pare că Inglot deține cel mai bun eyeliner gel de pe piața din România. Am mai avut astfel de eyelinere și de la alte brand-uri, dar nu au aceeași rezistență și  grad de pigmentare. În plus, celelalte mi s-au uscat în timp, deși le păstram închise. Iar prețul este același, poate alte eyelinere gel sunt chiar mai scumpe.

amc-eyeliner-gel-inglot

Acestea sunt pensulele pe care le folosesc pentru aplicarea eyeliner-ului gel de la Inglot. Din câte știu, acestea sunt pentru buze, dar eu le-am adaptat pentru ochi. În funcție de grosimea liniei de tuș, aleg pensula mai subțire sau mai groasă.

Și încă o laudă pentru Inglot: nu testează cosmeticele pe animale. Yeeyy!

xoxo

9 Replies to “AMC Eyeliner Gel Inglot”

 1. Agache Lucica says: Reply

  Super recenzie,o sa reusesti sa achizitionezi toate nuantele,daca iti plc sigur ai sa o faci

  1. madmoiselle says: Reply

   Mulțumesc mult! In timp poate voi reuși să adun mai multe eyelinere din această colecție.

 2. Valeria Chertes says: Reply

  Imi place nuanta aceasta si sunt sigura ca ochii tai frumosi vor fi pusi in evidenta cu el.

  1. madmoiselle says: Reply

   Să știi că arată foarte bine pe ochi. Dacă îmi iese, voi face și un clip în acest sens. 🙂

 3. ghelbere elena says: Reply

  Pentru mine este o adevarata munca de Sisif ca sa pot folosi un eyeliner si totusi am unul pe care il folosesc foarte rar.

  1. madmoiselle says: Reply

   E vorba doar de exercițiu 🙂 și eu eram așa la început, nu că acum aș fi mare expertă!

 4. elly sophy says: Reply

  Super recenzie! Sa stiu ca e o adevarata munca pana iti ies… ? si ador culoarea

  1. madmoiselle says: Reply

   Multumesc mult :*

 5. Rosu Gabriela says: Reply

  Îmi place o nuanță galben aprins nr84 pentru mine potrivit. Îți stă bine, blogerita!

Leave a Reply