Investește în părul tău

noua-gama-farmec

De curând i-am luat un interviu pentru blogul meu Emei Mureșan, un hairstylist talentat și cunoscut din Cluj Napoca. La un moment dat, Ema mi-a spus un lucru care pe mine, cel puțin, m-a pus pe gânduri. Dați-mi voie să o citez: „Ținând cont de faptul că părul este un accesoriu foarte important pentru femei, pe care-l purtăm tot timpul și pe care nu-l putem înlocui, atunci mi se pare foarte important să investim în el. (…) Fiecare păr are nevoile sale specifice și trebuie să-i dai părului ce are el nevoie. E ca și cum ție ți-ar fi foame și eu ți-aș da apă!”

Trăim într-un secol al vitezei, al transformărilor, al experimentelor. Testăm produse, uneori fără să fim atente la ingredientele pe care le conțin acestea. „Eh, dacă mă spăl o dată cu un șampon care nu conține extracte naturale, nu-i bai, că doar nu oi muri”, ne spunem în gând. Nu, nu murim, dar părul nostru suferă și ne arată acest lucru, în timp.

produse-ingrijire-argan

Până acum puțin timp, nu dădeam prea mare importanță ingredientelor din produsele de îngrijire pe care le foloseam. Nu mă oboseam să citesc etichetele de pe ambalaj, mi se părea o pierdere de timp. Asta până când am observat că părul meu a devenit tern, deteriorat, aspru și asta doar pentru că foloseam un produs care nu era potrivit tipului meu de păr și nu făcea față nevoilor sale.

Este adevărat că un factor care influențează sănătatea și vitalitatea părului nostru vine din interior, din ceea ce îi dăm organismului nostru, însă și produsele de îngrijire aduc un aport considerabil în această ecuație. Mai ales dacă le alegem cu grijă și le folosim doar pe cele care conțin ingrediente naturale.

Investește în părul tău! Asta nu înseamnă că trebuie să intri în faliment, cumpărând tot felul de produse și tratamente excesiv de scumpe. Este suficient să-i acorzi câteva minute de atenție și să introduci în rutina ta produse naturale.

Noua gamă Farmec vine în ajutorul nostru și a creat o gamă variată de produse doar cu extracte naturale pentru ca noi să avem păr sănătos și piele frumoasă. Da, un produs românesc poate fi un produs de calitate, iar Farmec ne demonstrează acest lucru de ceva timp, căci este o marcă de încredere, o marcă cunoscută, de tradiție.

sampon-argan-keratina

Iar pentru că îmi doresc doar ce e mai bun pentru părul meu, folosesc Șampon Activ + Argan și Keratină. Uleiul de argan este unul dintre cele mai folosite produse atunci când vine vorba de îngrijirea părului, tocmai pentru că are multiple beneficii:

  • hrănește firul de păr, hidratează și redă elasticitatea firului de păr.
  • previne căderea părului și stimulează creșterea acestuia.
  • repară celulele deteriorate din firul de păr.
  • previne despicarea firelor de păr.
  • oferă părului catifelare și strălucire.

Keratina are și ea un efect benefic asupra firului de păr deoarece oferă rezistență și fermitate acestuia.

Dar, cum noi, femeile nu folosim doar șampon în rutina noastră zilnică, @farmec.romania a lansat o întreagă gamă de produse de îngrijire pe bază de ulei de argan, de la îngrijirea părului până la îngrijirea buzelor, a ochilor și a corpului.

Pentru că @farmec este despre frumusețe și încredere. Despre familie. Despre zâmbete și senzația de bine. Despre naturalețe și feminitate. Despre tine!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017!

Sursă foto: farmec.ro

Leave a Reply