Inelul Majorica spune o poveste

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am început să dezvolt o obsesie pentru bijuterii, mai ales pentru inele. Îmi place ca oriunde merg să îmi iau ca suvenir un inel pentru a marca evenimentele importante din viața mea. Deși multe persoane aleg să-și imortalizeze amintirile preferate sau momentele speciale prin fotografii, printate sau digitale, eu aleg să îmi spun poveștile importante cu ajutorul inelelor.

De ce inele? Pentru că, pe lângă faptul că îmi plac foarte mult, inelele reprezintă iubire, frumusețe, feminitate, rafinament. Totodată, ele reprezintă loialitate și devotament. Povești de dragoste nescrise. Zâmbete și gesturi tandre. O familie. Un viitor.

Din punctul meu de vedere, cel mai frumos cadou pe care l-aș putea face nurorii mele, ar fi un inel Majorica. Ca să înțelegeți și de ce, vă invit să-i ascultați povestea.

inel-argint-perla

Iubitul meu nu este o persoană tocmai romantică, dar când vrea să mă surprindă cu un gest romantic și tandru, știe să își aleagă foarte bine momentele. Și reușește să mă surprindă de fiecare dată! Eram împreună într-un magazin Splendor și mă uitam atentă la noua colecție de ceasuri. Nu mă puteam decide nici cum la un singur ceas, căci îmi plăceau mai mult modele, printre care și două modele de ceasuri bărbătești. La un moment dat mă bătea gândul să cumpăr două ceasuri: un ceas de damă pentru mine și un ceas bărbătesc pentru iubitul meu, ceas pe care să-l împrumut din când în când pentru a-mi accesoriza ținutele.

Iubitul meu, desigur, mă presa să plecăm din magazin, căci nu mai avea răbdare. Ajunși acasă, acesta scoase din plăsuțele de cumpărături o cutie de bijuterii. Era, de fapt, un cufăr de lemn lucrat manual, căci știe cât de mult îmi plac lucrurile handmade. Îmi spune să deschid cutia. Înăuntrul ei, era un inel.  Și un inel oarecare, inelul pe care mi-l doream de foarte mult timp și nu știu cum aflase el că e preferatul meu. Arăta exact ca în imaginea de mai sus: un inel clasic din argint, placat cu aur și cu perlă Majorica. Cuvintele care au urmat, m-au emoționat enorm.

”Știu cât de mult îți plac inelele și mai știu faptul că toate momentele frumoase de care vrei să-ți aduci aminte sunt marcate de un inel. Acest inel vreau să reprezinte începutul poveștii noastre. Accepți?” 

Clar, acceptasem. Ca să vedeți cât de captivată eram de noua colecție de ceasuri Splendor, nici nu am văzut când iubitul meu a cumpărat inelul!

Mi-ar plăcea ca, peste ani, să-i dăruiesc nurorii mele acest inel și, la rândul ei, să-l dea mai departe. Deși acest inel nu este unul de logodnă, are o semnificație la fel de puternică pentru mine – semnificație care va transmisă mai departe, cu emoție și drag.

Logo-Splendor-pasiune-pentru-bijuterii-RGB-300x109

Și, pe lângă asta, inelele sunt idei de cadouri pentru femei cu care dai greș niciodată. Nu am întâlnit o femeie în Universul acesta care să refuze o bijuterie sau să se plângă că a primit un inel. Iar dacă găsiți o astfel de femeie, înseamnă că nu a văzut minunățiile de bijuterii Majorica din magazinele Splendor!

Articol scris pentru proba nr 15 din Spring SuperBlog 2017!

 

Sursă foto: bb-shop.ro

Leave a Reply