Costume de nota 10 pentru oameni de nota 10

Sunt momente în care viața dă cu noi de pământ, ne trântește de asfalt fără un avertisment înainte și ne dă KO din două mișcări, lăsându-ne să găsim singuri o portiță pentru a supraviețui. Dar sunt și momente când tot viața ne surprinde cu gesturi frumoase și emoționante de ne taie respirația, ne plimbă pe culmile succesului și parcă, uneori, ne uită intenționat acolo.

Iar în momentele acestea în care ești pe val, invitațiile evenimentele mondene ( și nu numai) nu întârzie să apară, așa că trebuie să ai mereu la îndemână câteva costume de calitate pe care să te bazezi.

ricardomontesi-logo

Cine a zis că e atât de ușor să alegi costume bărbătești? De câte ori nu i-ați auzit pe preaiubiții voștri soți/frați/ tați/ unchi plângându-se? Ba că sacoul e prea larg, ba că-i strâng la umeri, ba că mânecile sunt prea lungi/ scurte, ba căpantalonii nu cad cum trebuie, ba că nu are nasturi, ba are prea mulți sau prea puțini nasturi și nu se închide bine, iar lista cu nemulțumiri poate continua.

Ei bine, aici apare echipa de profesioniști Ricardo Montesi care s-a gândit la toate aceste detalii și, astfel, au creat o linie de costume pentru bărbați ce transmite putere, eleganță, rafinament și stil. Indiferent că alegeți să vizitați magazinul lor fizic din București, fie că vizitați magazinul online E-Costume-Barbatesti.roveți găsi o gamă largă de produse, pe toate gusturile și pentru toate buzunarele.

sacou-ceremonie

Fie că dorești să achiziționezi un costum pentru a ieși la întâlnire de afaceri, fie că ești invitat la un eveniment high class și îți este impus un anumit dress code sau fie că te pregătești pentru o nuntă, alege un costum Ricardo Montesi și vei fi face o impresie foarte plăcută.

costume-bărbați-elegante

Ce mi-a plăcut cel mai mult și mai mult la costumele Ricardo Montesi? Faptul că au reușit să scoată costumele din anonimat prin combinațiile de culori, texturi, și croi. Alte motive pentru care recomand acest magazin:

  • costumele sunt realizate din materiale de calitate superioară, care nu se șifonează.
  • oferă retuș gratuit acolo unde este cazul.
  • raportul calitate preț este excelent.
  • costumele sunt comode și trainice ( nu se deteriozează repede).
  • costumele sunt fabricate în românia, după conceptul italian Ricardo Montesi
  • dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed; și aici se aplică acest lucru: dacă nu mergi tu la magazinul lor ori nu ai timp de navigat pe internet, vin ei la tine!

 

 

 

Leave a Reply