Dwyn are mereu cadourile potrivite

cadouri-de-paste

Cinci zile. Cinci zile mi-a rămas ca să mă decid ce cadouri de Paște voi lua pentru cei dragi mie. Deși plaja de opțiuni e de-a dreptul uriașă, opțiuni pică una câte una deoarece nu-mi place să dăruiesc aceleași cadouri.

Mamei i-am tot luat eșarfe, produse de îngrijire personală, bijuterii din argint, tablouri, obiecte de decor și câte și mai câte. Surorii mele, de asemenea, i-am luat hăinuțe, zorzonele, căni, căni personalizate, bijuterii, cosmetice, vouchere la salonul ei preferat – ce altceva i-aș mai putea lua? Ceva nou? Fratelui meu i-am luat cămăși, ceasuri, cărți și…cam atât, că aici aria nu e chiar așa largă.

magazin-online-cadou

Cum nu beneficiez de prea mult timp ca să caut prin magazine cadouri pentru Paște, le-am cerut fiecăruia o listă cu lucrurile pe care și le doresc. Partea bună e că, pe lângă faptul că mi-au dat o listă scurtă și concisă cu lucrurile pe care le visează, mi-au spus și unde le găsesc. Astfel, grijile mele s-au evaporat căci sunt la un click distanță de cadourile râvnite de cei dragi mie.

Pe lista mamei era scris așa: aspiratoare, lenjerii de pat, seturi pentru bucătărie. În dreptul aspiratorului a tras o linie unde specifica faptul că vreau musai un aspirator cu aspirare umedă pentru curățat covoare de pe Dwyn Shop. A văzut o reclamă cu acest produs pe internet și l-a trecut pe lista de dorințe.

Pe lista surorii mele era trecut cu litere de-o șchioapă Cuptoare cu microunde, electrice, plite, hote”. Se mută la casă nouă și împarte la fiecare lista cu lucrurile de care are nevoie. Pe magazinul online Dwyn am văzut 215 produse doar la categoria plite, clar nu-mi va fi greu să aleg câștigătoarea.

parrot-drona-parrot-airborne-night-blaze-foto-video-rosu

La fratele meu a fost ceva mai simplu. Mi-a zis că vrea ceva modele noi de drone, pentru drumețiile sale. Deși inițial am zis că trebuie să-mi iau un credit la bancă pentru a-i lua lui dronă, pe Dwyn am văzut prețuri chiar bune. Am răsuflat ușurată când am văzut că pot să-i cumpăr cadou de Paște fără să intru în faliment.

Voi cum stați la capitolul cadouri pentru Paște? Aștept în comentarii ideile voastre de cadouri!

xoxo

Leave a Reply