Ghid pentru bărbați scris de către femei

ghid-pentru-barbati

Se știe faptul că femeia a fost, este și va fi mereu specială. Nu neapărat de calitate superioară ori cu parfum de lider, dar pur și simplu nu cunosc termen de comparație pentru ea. Nici pe Pământ, nici pe altă planetă! Femeile sunt minunate, creaturi simple și delicate, doar că ne strică 2-3 lucruri. Sau, poate 5? Ori 6000?! Sau mai bine zis…fără număr!

Acest ghid este la fel de necesar precum o carte de bucate ori una de dezvoltare personală. Este acel gen de carte pe care trebuie să o citești cu mare atenție și musai să o memorezi, dar nu așa cum faci în sesiune cu materia aia nesuferită pe care o înveți cu o seară înainte de examen. Nu! Nu vrei să pici testul! Iar acest ghid nu are decât vreo 750 de pagini, scrise cu Times New Roman de 6 cu titlu de-o șchioapă   ”Această carte face femeia fericită dacă e citită de către bărbați!”

 

Haideți să lecturăm împreună!

Auzi, iubi, ți se pare că m-am îngrășat?”-

Traducere:

Dacă nu știai când e momentul cel mai potrivit pentru a-i face complimente iubitei tale, well, acum e momentul! Doamne feri să spui ” Puțiiiin de tot”, ”Abia se observă, iubirică”, ” Acum ai văzut și tu?”, ”Da”, ”La burtă, d`oh!” La acest gen de întrebare există un singur răspuns ” Ce-ai iubito? Dacă vrei să luăm o altă oglindă, poftim cardul, nu inventa faptul că te-ai îngrășat. Ești super hot!”

Nu-i așa, dragule, că e un lucru frumos?”

Traducere:

Asta tradus ar fi fix ” Mie îmi place, iar dacă mă mai contrazici o singură dată, îți voi face zile fripte!”. Nu încerca să negociezi, să îi aduci argumente contra, chiar și dacă dai tot salariul tău pe acel lucru și nu insinua că nu are gusturi bune. Răspunde-i simplu: ” Da, dragă, e frumos, dar nu mai frumos decât tine!”

„N-am nimic/ nu s-a întâmplat nimic!”

Traducere:

”Chiar nu vezi că ceva nu este în regulă?” La aceste cuvinte ar trebui să se activeze sensorii precum că vine furtuna. Nu numai că ai supărat-o, dar dacă nu-ți dai seama în doi timpi și trei mișcări ce are, se poate lăsa cu dormit pe canapea, sau mai rău, no sex. Ia-o în brațe, alint-o, vorbește-i frumos și spune-i cât de importantă este pentru tine. Bineînțeles că nu cedează din prima, trebuie să insiști până ce-i trece.

 

„ Nu-i așa că Otilia arată bine? Pe bune acumm!”

Traducere:

Să nu crezi sub nici o formă că iubita ta e atât de cool încât poți vorbi cu ea la fel de deschis precum o faci cu băieții la bere. Nu, nu, frățică! Nu te apuci acum să-i spui ce piept/ posterior/ picioare nu-știu-cum are! Răspunsul corect este ” Fii serioasă, iubito! Nimeni nu arată mai bine decât tine! ” Și te-ai scos de la scene apocaliptice și dormit prin vecini!

„Nu știu, facem cum zici tu!” 

Traducere:

”Ești un retardat, idiot, prost, needucat, egoist,etc..Știi bine că nu vreau așa, ci fix invers. Este evident că nu știi ce vreau, cum vreau, ce-mi place, nu mă cunoști, nu mă iubești, mă înșeli!” End of story!

Morala: Întotdeauna fă cum zice femeia! Dacă este bine, primește laudele, dacă nu, suporți consecințele! 😀

xoxo

12 Replies to “Ghid pentru bărbați scris de către femei”

 1. Reblogged this on Dulce Orizont and commented:
  Cel mai bun ghid! :))

  1. Dacă s-ar și ține cont de el, ce bine ar mai fi :)))

   1. :)) E spre binele lor. Na, s-ar evita multe certuri, da’ fiecare face ce vrea. :)) ar scapa mai ieftin.

    1. Și acum stau și mă întreb, oare de ce wordpress îmi zice că blogul tău ”doesnt exist”? 😀

 2. Valeria Chertes says: Reply

  Foarte tare.

 3. ghelbere elena says: Reply

  Si totusi, prefer un raspuns sincer dar spus in asa fel incat sa nu ma supere.

 4. Agache Lucica says: Reply

  Interesanta postare chiar imi place sa o citesc cap-coada, super

Leave a Reply