Gama Nashi Argan pentru îngrijirea părului

gama-nashi-argan-recenzie

Gama Nashi Argan – e potrivită pentru toate tipurile de păr?

Astăzi vreau să vă povestesc despre două produse de îngrijire a părului din gama Nashi Argan. Așa cum puteți observa, gama Nashi Argan conține produse pe bază de ulei de argan certificat bio. Șamponul și conditioner-ul Nashi Argan sunt produse de origine italină, prezente pe piața din România de ceva timp. Este o gamă de produse pentru îngrijirea părului eficientă dacă ai părul uscat, normal, vopsit sau creț. Pentru firul de păr subțire, cu scalp gras nu recomand această gamă. Consider că este prea hidratantă și încarcă mult firul de păr.

gama-nashi-argan

Șamponul Nashi Argan are o textură bogată, consistentă și cremoasă. Deși nu face multă spumă, acesta curăță eficient scalpul și descurcă firul de păr. Pe lângă uleiul de argan care este responsabil pentru hidratarea firului de păr, șamponul Nashi conține și ulei de in care luptă împotriva mătreții și a deshidratării părului. De asemenea, uleiul de in conține multe vitamine și minerale care stimulează creșterea părului și, totodată, îi oferă strălucire și îl fortifică. De aceea este recomandat ca atunci când folosiți acest șampon să îl lăsați să acționeze câteva minute și apoi să-l clătiți! Pe lângă aceste beneficii, șamponul are și un delicat, foarte plăcut!

gama-nashi-argan

Balsamul de păr Nashi Argan conține și el ulei de argan certificat bio și ulei de in. În consecință, oferă și el hidratare, strălucire și hrănire a firului de păr precum șamponul. Recomand să nu folosiți o cantitate mare de conditioner, mai ales dacă folosiți în prealabil șamponul din aceeași gamă. Acesta se clătește mai greu, deci trebuie avut grijă la acest aspect. După uscare, părul devine moale și mătăsos.

nashi-argan

Ce îmi place la gama Nashi Argan este faptul că folosesc ambalaje environment friendly astfel că ele sunt confecționate din materiale reciclate și reciclabile. Puține branduri din România fac asta, iar Nashi e de apreciat pentru acest lucru. Produsele Nashi Argan nu conțin parabeni.

gama-nashi-argan

Părerea mea e că această gamă e potrivită mai mult pentru îngrijirea părului în sezonul rece. Cel puțin pentru mine nu este eficient să-l folosesc vara. Îmi simt părul încărcat. Am folosit în diverse moduri produsele Nashi și am ajuns la această concluzie. Totuși, dacă ai păr deshidratat, uscat, deteriorat sau lipsit de strălucire, atunci gama Nashi Argan este o soluție eficientă!

gama-nashi-argan

Eu am primit gama Nashi Argan varianta travel size în cadrul conferinței The Woman 2018. Produsele sunt disponibile și varianta full size la 200 ml și costă 80 lei.

Voi ați folosit aceste produse?

xoxo

 

 

 

 

 

7 Replies to “Gama Nashi Argan pentru îngrijirea părului”

 1. Nu am încercat pana acum aceste produse

  1. Să știi că-s ok 🙂

 2. Wow multumesc pt info. Nashi chiar se potriveste tipului meu de par.. Chiar vreau sa încerc nashi ❤

  1. Mă bucur că îți e util! Te pup!

 3. ghelbere elena says: Reply

  De multe ori eram tentata sa-mi eu dar ceva ma oprea. Acum iti multumesc pentru articol pentru ca parul meu este gras si sigur nu mi-ar fi placut.

  1. Intuiție feminină :)) iarna îți va fi ok pentru păr, să știi! :*

 4. Valeria Chertes says: Reply

  Multumesc ca esti sincera.

Leave a Reply