Cea mai bună versiune a ta – The Woman 2018

the-woman-2018

Fii cea mai bună versiune a ta a fost subiectul central al conferinței The Woman 2018, care a avut loc pe 21 martie la Grand Hotel Italia. A fost o zi plină, o zi pe care am început-o cum nu se poate mai prost, dar care, odată ajunsă la check-in, s-a îmbunătățit instant. Cu așa oameni minunați, cu asemenea speakeri fantastici, nu puteai să mai fi supărată pe trafic, ploaie, zăpadă sau orice altceva.

Pentru mine a fost pentru prima dată când am participat la conferința The Woman și, sincer, am fost impresionată și copleșită să văd atâtea femei frumoase, puternice și ambițioase într-o singură sală. Și nu zic asta pentru a trânti un clișeu de mare frumusețea aici și să stârnesc un „awww, ce drăguț!” din partea voastră. A fost fain și surprinzător în același timp să descopăr femei care au venit de la București, Timișoara, Oradea și alte orașe numai pentru această conferință. Asta denotă faptul că organizatorii au făcut o treabă excelentă. Felicitări!

the-woman-conferinta-leadership-feminin

Pe lângă discursurile inspiraționale ale spekerilor, am avut un networking de calitate. M-am revăzut cu oameni pe care îi cunoșteam, cu o parte din bloggerii clujeni și, nu în ultimul rând, am plecat de la conferință cu noi prieteni!

Dacă ar fi să aleg un discurs favorit, ar fi acela al Melaniei Medeleanu. Melania este omul meu de suflet, o femeie puternică, cu o voință de fier și cu un optimism deosebit. Discursul ei m-a emoționat profund. A vorbit despre curaj, despre dăruire, implicare și altruism. O idee din speech-ul ei a rămas ca un ecou în mintea mea și sună cam așa. Nu mai spune că nu ai timp să te vezi cu cineva pentru că timp ai. E doar vorba de priorități.

blogger-the-woman-conference

Sună frumos și scuzabil să spui „nu am timp să mă văd cu tine azi”, când de fapt vrei să zici „nu vreau să mă văd cu tine azi/ aleg să nu mă văd cu tine azi pentru că..” Bine, am parafrazat pentru că nu mai țin minte exact cuvintele ei, dar aceasta a fost esența. Haideți să nu ne mai scuzăm și să băgăm pe gât cunoscuților, familiei, prietenilor atotcunoscutul nu am timp. Pentru că toți avem 24 de ore. Ține de noi de felul în care alegem să ne folosim timpul.

Mi-a plăcut mult și discursul Iulianei Tudor care a transmis următorul mesaj, „Imperfect is perfect!”. Tot ea a spus la un moment în discursul său faptul că „suntem ființe umane, nu mașini. Perfecțiunea va păli întotdeauna în fața umanului!” She has a point!

the-woman-2018

Cătălina Ponor a fost un exemplu de „Așa da”, o dovadă că de poate dacă ai suficientă voință. Puterea exemplului este, cred, cel mai puternic, iar pe 21 martie la The Woman, Cătălina a fost un exemplu pentru noi toți. Crede în visul tău și vei reuși. Dacă vei munci pentru asta, bineînțeles!

Aceste trei speech-uri au avut cel mai mare impact asupra mea. Toate discursurile mi-au plăcut, din toate am rămas cu cel puțin o idee. Chiar și acum, la zece zile de la eveniment, încă sunt inspirată și simt energia pozitivă care mi-a fost transmisă.

the-woman-2018-speakeri

Să nu uităm de moderatorii evenimentului care au fost și ei la înălțime și au făcut față cu brio micilor probleme tehnice. Bob Rădulescu și Oana Mudura au fost niște gazde minunate și au presăt multe glumițe pe tot parcursul evenimentul, spre deliciul publicului.

Cea de a șaptea ediție The Woman Conference s-a încheiat cu succes! Păcat că a durat doar o zi!

xoxo

P.S. Să nu uităm de cafeaua delicioasă care ne-a dat energie toată ziua! Echipa Meron a făcut față cu brio!

 

5 Replies to “Cea mai bună versiune a ta – The Woman 2018”

 1. ghelbere elena says: Reply

  Pe Melania Medeleanu desi nu o cunosc personal o admir foarte mult. La asemenea evenimente mi-ar place si mie sa merg pentru ca sunt sigura ca as invata cate ceva si as pleca incarcata pozitiv.

 2. Asta e avantajul sa locuiesti intr-un oras mare,ai icazia sa participi la evenimente frumoase si sa intalnesti oameni minunati.

 3. Deaconu daniela says: Reply

  Super articol
  Foarte interesant
  Mult succes in tot ceea ce faci
  Pupici

 4. Agache Lucica says: Reply

  Melania este superba,prezenta frumoasa si o placere sa o privesti,articolul este interesant,prezentat pe intelesul tuturor

 5. Valeria Chertes says: Reply

  Toate sunt femei una si una, doamne de admirat.

Leave a Reply