Domnișoară atipică – stil vestimentar atipic

stil-vestimentar

Doar nu vă așteptați să zic „Domnișoară atipică, stil vestimentar tipic”, căci voi râde cu gura până la urechi. Niciodată nu am avut un stil vestimentar bine definit. Adică nu era ca și cum atunci când spuneai „Alina”, puteai declara ferm: domnișoară drăguță, siluetă plăcută, rochie cu paiete și tocuri cui addicted sau blugi casual lover pe viață.

Am zile și zile. Am perioade când prefer rochiile lungi din catifea sau dantelă asortate cu un clutch negru simplu și accesorii elegante și am perioade când nu mă poți dezlipi de perechea mea favorită de blugi. În perioada delicată a lunii, de exemplu, pot purta și un sac pe mine. Mă simt comod? E tot ce contează, îmi transmite creierașul.

Când vine vorba de stilul vestimentar, sunt destul de cameleonică. Azi mă vezi îmbrăcată cu o ținută smart casual și mă simt din cale afară de comod, iar mâine mă pot simți la fel de bine cu un hanorac și o pereche de colanți. Dar când vine vorba de genți, ei bine, acolo sunt cât se poate de tipicară.

geantă-umăr-simpla-neagra

Nu tu paiete, nu tu detalii fancy, nu alte bazaconii atașate. O geantă, indiferent câte lucruri inutile aș pune în ea și oricât de mult aș face abuz de ea, trebuie să fie acea geantă. Fără să-mi dau seama, am observat faptul că mi-am creat o mini colecție de genți de umăr, iar când trebuie să te îmbraci mai de doamne ajută la o negociere, parcă nu poți apărea cu o geantă agățată școlărește pe umăr. Ai nevoie de o geantă zdravănă, serioasă. O astfel de geantă am văzut pe answear.ro și mi-a cam făcut cu ochiul.

geanta-femei-toarta

E de-a dreptul adorabilă și se încadrează perfect în stilul meu atipic. E simplă și elegantă. Versatilă și o poți adapta cu ușurință la mai multe tipuri de ținute.

Draga mea viitoare geantă, bine te-am găsit! Te căutam de ceva vreme și, în sfârșit, te-am găsit. Ești tot ce caut la o geantă: spațiu, eleganță, discreție, fermitate, frumusețe, adaptabilitate. În fiecare zi vei face cunoștință cu un nou EU, căci vei vedea că nu mă pot hotărî asupra unui singur stil vestimentar. Vei fi geanta care va asigura un echilibru în garderoba mea. Ce să mai, te iubesc!

xoxo

Sursă foto: answear.ro

 

 

5 Replies to “Domnișoară atipică – stil vestimentar atipic”

 1. Agache Lucica says: Reply

  E frumos ceea ce iti place si stii ce sa alegi

 2. ghelbere elena says: Reply

  E frumoasa geanta. Am cate genti care stau aruncate prin dulap pentru ca am bunul/prostul obicei de a purta numai rucsacele. Am facut o adevarata pasiune pentru ele.

 3. Si eu sunt adepta gentilor mari,in ultimul timp e mai mult de nevoie.

 4. Deaconu daniela says: Reply

  Eu una sunt colecționară de Genti efectiv nu am pot abtine sa nu îmi cumpar una la luna
  Îmi place ce ti ai ales
  Pupici??

 5. Valeria Chertes says: Reply

  Imi place ca este simpla si nu are zorzoane.

Leave a Reply