Cum să alegi o lenjerie sexy ceva mai îndrăzneață

lenjerie-sexy

Lenjeria sexy pentru femei este unul dintre cele mai folosite produse care pot condimenta viața sexuală a unui cuplu. De fapt, în foarte multe dormitoare este chiar singurul produs folosit în acest scop. În general, acest lucru se întâmplă pentru că partenerii, deși își doresc ceva mai mult, au diferite rețineri în a deschide subiectul. Ce poți face, însă, dacă ești într-o astfel de situație, dar te-ai plictisit de setul standard  de sutien și bikini, sau de costumațiile de asistentă, școlăriță ori polițistă? Încearcă o lenjerie ceva mai îndrăzneață!

Și nu fac referire la o simplă adăugare a unor portjartiere în colecția ta de lenjerie sexy. Este vorba despre costume și accesorii cu adevărat provocatoare, care, cu siguranță, vor duce fanteziile voastre de cuplu la un cu totul alt nivel. Cine știe, poate în felul acesta veți prinde și curajul de a vă încerca cele mai dirty fetish-uri. Nu sună rău deloc, nu?

Așadar, iată câteva tipuri de lenjerie erotică ce vor da un suflu nou experiențelor voastre din dormitor:

  •     Catsuit

Întreg sau nu, din latex sau din plasă, catsuit-ul face furori în rândul fanteziilor pe care le au bărbații. Iar asta în special datorită faptului că, de obicei, acesta este decupat doar acolo unde este nevoie.

Există, însă, și altfel de modele, care lasă mai multă piele la vedere, sau – dimpotrivă! – care te acoperă complet. Acestea din urmă se numesc catsuit overall și ascund întregul corp, inclusiv mâinile, picioarele și chiar fața.

Totul constă în a știi ce vrei și ce i-ar plăcea și partenerului tău! Apelează la un sex shop pentru a vedea ce modele există și, cu siguranță, vei găsi un costum catsuit care să vă ofere o experiență de neuitat!

  • Body-uri erotice

În diferite combinații de piele, latex și plasă, body-urile sexy au fost duse, în ultimii ani, la un cu totul alt nivel. Alege unul format doar din curele, care îți va lăsa sânii și zona intimă la vedere, și mai mult ca sigur partenerul tău va avea parte de un spectacol extrem de kinky!

Sau, poți alege unul care să te acopere ceva mai mult, dar care să-l provoace la fel de tare! Optează, de exemplu, pentru un body asimetric din latex, de tip wetlook.

Cu siguranță vei arăta cu adevărat sexy, iar faptul că porți latex, pielea lăsată la vedere, dar și zonele ascunse, pe care ar vrea, însă, să le vadă, îl vor înnebuni!

  • Bijuterii și accesorii erotice

Toată lumea știe cât de mult le plac femeilor bijuteriile și accesoriile, așa că de ce nu ar exista unele special concepute și pentru experiențele din dormitor?

Ele chiar există, și există într-o gama foarte variată, așa că este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău și la acest capitol!

Încearcă o mască Fifty Shades of Grey, un model drăguț de ornamente pentru sfârcuri, un bici sau, de ce nu, o pereche de bikini cu vibrații. De altfel, poți alege, inclusiv lenjerie intimă din bomboane comestibile, pentru ca dezbracarea să devină mai interesantă.

Indiferent de ce tip de lenjerie sexy vrei să încerci, un sex shop te va ajuta cu modele dintre cele mai diverse. Încearcă sex shop-ul online erotica.ro, sau – dacă vrei să vezi produsele înainte să le cumperi – mergi într-unul dintre magazinele Erotica din București, și reînoiește-ți colecția de articole erotice.

 

xoxo

2 Replies to “Cum să alegi o lenjerie sexy ceva mai îndrăzneață”

  1. Foarte misto articol, multumesc pentru sfat 🙂

    1. Mulțumesc frumos 🙂 xoxo

Leave a Reply