Cum arată cadoul potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților?

cadou-pentru-el

Nici bine nu ne-am revenit din febra cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă, căci trebuie să ne gândim (din nou!!) la cadoul perfect pentru iubiții noștri de Ziua Îndrăgostiților. Cei care nu sunt într-o relație pot răsufla liniștiți în această privință, stresul revine pentru ei abia în luna femeii!

 

Ironia sorții – sau, în acest caz, a lui Cupidon a fost că  în fiecare an de Ziua Îndrăgostiților, eram singură. Dar să nu credeți că acest lucru îmi făcea viața mai ușoară. Îmi imaginam mereu cum aș petrece această zi romantică cu iubitul meu imaginar. În mintea mea totul se derula perfect, până în momentul în care mă gândeam la un cadou. Mă simțeam mai neajutorată decât în momentele acelea în care trebuia să desfac banda încurcată din casetofon.

 

magazin-online-cadou

 

Revenind din nostalgia vremurilor de demult, ce cadou aș putea achiziționa pentru Valentine`s Day? Știu că am zis că nu am iubit, însă trebuie să am un răspuns la această întrebare deoarece, în timpul meu liber, sunt consilierul prietenelor mele care dețin una bucată iubit.

Produsele de îngrijire personală au fost întotdeauna apreciate atât de către femei, cât și de bărbați. Cadoul potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților ar putea fi un aparat de ras (am observat că bărbații îl adoră), sau un produs de îngrijire dentară. Dwyn Shop deține o gamă variată de produse la aceste categorii.

 

De exemplu, aparatul de ras Remington PR1270 Active Contour mi-a atras atenția. Eu așa mi-aș răsfăța iubitul. Ce bărbat nu și-ar dori un bărbierit neted și cine nu și-ar dori un iubit cu o piele îngrijită, fără iritații sau alte imperfecțiuni din cauza lamei de ras? Pentru că da, acest aparat de ras inteligent reduce cu 33%  presiunea și iritațiile pielii. Mai mult decât atât, are un design inedit și deține și două capete pentru a îndepărta mult mai ușor și mult mai precis părul nedorit din nas, urechi, bărbie, perciuni și alte zone mai delicate.

aparat ras remington

 

 

În cazul în care iubitul vostru deține un asemenea aparat, am și o idee de rezervă. Puteți opta pentru Dus bucal Panasonic EW-DJ10A503 de la Panasonic. Trust me, îți va fi recunoscător!

Pentru mai multe idei de cadou, vă invit să intrați pe magazinul online Dwyn.ro! Suntem în 2017, iar cadourile ce conțin inimioare sunt deja overrated. Uitați de plușuri, inimioară cu mesaj inscripționat, pernă cu inimioare sau orice obiect pe care s-ar putea imprima o inimioară. Vă rog eu, fără inimioare anul acesta!

Aștept și propunerile voastre în comentarii pentru cadoul perfect de V-day!

Sursă foto: dwyn.ro

 

xoxo

Leave a Reply