Cucerită de #NIVEAhairmilk

nivea-hairmilk

Acum câteva săptămâni am primit un colețel tare drăguț de la Nivea, care conținea un șampon + un balsam din noua gamă de îngrijire a părului, Hairmilk. Trebuie să recunosc faptul că am fost foarte curioasă de efectul acestor produse deoarece era pentru prima dată când foloseam un șampon Nivea. Am folosit destul de multe produse de la ei pentru îngrijirea corpului și a feței, dar niciodată nu încercasem un șampon Nivea, deci așteptările erau mari.

Înainte să vă spun părerea mea legat de aceste produse, am să vă povestesc puțin despre gama Hairmilk. Numele acestei game, după cum se și poate observa, este dat de către ingredientul vedetă – laptele, sau mai bine zis, proteinele naturale din lapte. Da, noua gamă Hairmilk a fost inspirată după ritualul de îngrijire al Cleopatrei și se adresează persoanelor cu părul uscat și deteriorat.

Noua gamă Hairmilk se găsește în trei forme, în funcție de grosimea firului de păr: subțire, gros sau normal.

Ce aduce nou Nivea Hairmilk? O formulă inovatoare care are ca scop regenerarea și hidratarea firului de păr în profunzime datorită ingredientelor naturale, fără să-l încarce.

nivea-hairmilk

Buun. Eu nu deloc am părul uscat, dar îl am deteriorat. Tare îmi era teamă de faptul că noul șampon Hairmilk îmi va accelera îngrășarea părului, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Am iubit acest șampon încă de la prima utilizare, iar efectul său nu s-a lăsat deloc așteptat.

Părul meu este mult mai hidratat și mai sănătos, grație mineralelor, vitaminelor și proteinelor care se regăsesc în noua gamă Hairmilk. Vârfurile aspre care se încurcau imediat au devenit catifelate și cuminți, ceea ce pentru mine înseamnă enorm.

Hairmilk, fiind un șampon care hidratează, repară și regenereză firul de păr, mă așteptam să trebuiască să mă spăl mai des pe păr sau să alternez cu un șampon pentru scalpul gras. După vreo 5 spălări cu șamponul Hairmilk, părul meu este mai suplu, mai fin și mai strălucitor.

Trebuie să recunosc că balsamul Hairmilk îmi dă ceva bătăi de cap, în sensul să trebuie să insist puțin mai mult la clătire, dar își face treaba foarte bine!

sampon-nivea-hairmilk

Singurul lucru care nu mă încântă la acest șampon este textura sa mult prea fluidă. Tind să risipesc prea mult șampon, din cauza faptului că sunt obișnuită cu textura șampoanelor obișnuite, mai cremoasă. Chiar și așa, șamponul Hairmilk curăță foarte bine scalpul și este delicat nu acesta. Oh, și încă nu aspect important! Șamponul Hairmilk NU provoacă mătreață!

Multe dintre persoanele cu care am discutat despre Nivea Hairmilk au fost rezervate să îl încerce, crezând că vor face mătreață de la el. DAR, după prima utilizare m-au sunat fericite că părul lor este fin și strălucitor, fără nici un pic de mătreață! Deci, își face treaba bine! Iar raportul calitate-preț este mai mult decât bun.

Noua gamă Hairmilk poate fi găsită în toate magazinele, la aproximativ 14 lei!

Good job, Nivea! Sunt cucerită de #NIVEAhairmilk!

Leave a Reply