Cluj Bloggers Meet – scânteia care readuce la viață blogosfera clujeană?

cluj-bloggers-meet

Să fie @ClujBloggersMeet scânteia care va readuce la viață blogosfera clujeană? Sper că da!

Sunt blogger la început de drum, care activează în online de ceva vreme, dar care abia anul trecut la Webstock a înțeles mai bine cum stă treaba cu blogging-ul. Până la acest eveniment important din social media, doar am visat la conceptul de comunitate. La Webstock am văzut că omuleții din Craiova au o comunitate faină și unită și atunci m-am întrebat: „La Cluj oare de ce nu există așa ceva?” Am plecat atunci acasă cu un entuziasm contagios, cu prieteni noi și cu oportunități noi. Și tot atunci am simțit nevoia unei comunități la Cluj.

După un mic research, am văzut că și la Cluj a existat  o comunitate frumoasă, dar care s-a stins din varii motive. M-a întristat acest lucru și mi-am luat inima în dinți și un shot de curaj și mi-am propus să readuc la viață blogosfera clujeană. Asta cu ajutorul vostru, bineînțeles!

Pe 16 octombrie, începând cu ora 18 vă invit la prima ediție de Cluj Bloggers Meet, care va avea loc la Silver Business Center – pe calea Dorobanților 48. Speakerii care au spus un DA hotărât acestui eveniment sunt: Irina Rusu, lifestyle blogger la Coffenthropy, Chef Liviu Balint – Brand Ambassador Vegeta, Robert Katai – Visual Marketer si Content Strategist la Bannersnack si Fondator Instagramology și blogger și, nu în ultimul rând, Flaviu Butean – Antrepenor şi Programator cu o experienţă de peste 6 ani în optimizarea SEO, user experience și Fondator al agenției Uny Web Design.

Afis-CBM

Ca și program, vor și două sesiuni de mini conferințe cu o pauză de networking, dar asta nu înainte ca bloggerii, vloggerii sau persoanele interesate de mediul online prezenți la eveniment să se prezinte în 30 de secunde.

Bineînțeles, Cluj Bloggers Meet nu ar fi avut dacă anumite persoane nu ar fi crezut în el și nu m-ar fi susținut. Doresc să mulțumesc Farmec, Habitat Coffee Room, Uny Web Design, Oriflame, Ema Mureșan Hairdresser, Miclea Patricia – Make up With Love, Succhi Cluj, La Dolce Vita, Oh! Carol – American 50`s Dinner, Clujence.ro și City Napoca.

Eu fug să mai rezolv pe ultima sută de metri detaliile pentru eveniment, așa că dacă nu v-ați înscris încă, o puteți face aici. Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate!

P.S. abia aștept să vă cunosc pe toți și să creăm împreună cea mai faină comunitate de bloggeri, vloggeri și oameni pasionați de online. 😀

6 Replies to “Cluj Bloggers Meet – scânteia care readuce la viață blogosfera clujeană?”

 1. Poteci de dor says: Reply

  Mi-ar plăcea mult să particip la o asemena întâlnire. Păcat că aici nu se organizează.

  1. Constanța, corect? Am auzit că s- ținut și acolo un meet prin primăvară! 😀

 2. Lăudabilă inițiativă, demnă de salutat! Succes @ClujBloggersMeet!

  1. Mulțumesc mult! 🙂 Să fie o întâlnire productivă!

 3. Bravo, Cluj! si felicitari pentru initiativa 😉

  1. Mulțumim 🙂

Leave a Reply