Ce spune despre tine cartea ta de vizită?

carte-de-vizită-model

Dacă în trecut reprezentau un moft sau o variantă opțională pentru promovarea marilor companii, în prezent cărțile de vizită au devenit poate cel mai important instrument de autopromovare. Poate ai pățit chiar tu să fii prezent la o conferință sau un eveniment business, iar în pauza de networking să ți se ceară o carte de vizită, în urma unei discuții cu o persoană de afaceri.

Dar, știai că o carte de vizită poate spune multe lucruri despre tine? De la design-ul ales, fonturi, simboluri, info, aspectul său, cât de îngrijită este cartea ta de vizită ( dacă e curată, îndoită, păstrată organizat în portofel sau într-un suport special, ori e aruncată undeva prin poșetă) și până la felul în care o înmânezi persoanei cu care interacționezi. Toate acestea reflectă imaginea ta, a muncii tale și a companiei pe care o reprezinți. Prin urmare, asigură-te că deții o carte de vizită care te reprezintă și fii sigur că transmiți mesajul care trebuie sau pe care-l urmărești.

Dacă nu ești priceput în ale graficii și ale design-ului, nu-i nici un bai, căci echipa URBAN Print îți poate realiza cărți de vizită foarte profi. Drept dovadă este numărul tot mai mare de clienți mulțumiți de pe site-ul lor. Au o gamă variată de modele de cărți de vizită presetate și gratuite, însă dacă simți că aceste modele nu sunt pe placul tău, specialiștii URBAN Print îți vor realiza imediat un model personalizat.

De ce să alegi cărțidevizită.co?

Este primul print shop care acceptă plata cu cardul, în consecință întreg procesul de obținere a unei cărți de vizită este floare la ureche. Ținând cont de faptul că timpul reprezintă o resursă extrem de importantă pentru fiecare dintre noi, faptul că nu ți se impune să mergi să ridici personal comanda și tot atunci să plătești, mi se pare o idee chiar foarte bună.

Au o gamă largă de finisaje: laminare, emboss, deboss, folio, lacuire selectiva, cartoane multistrat. Datorită aparatelor ultra moderne pe care le dețin, cărțile tale de vizită vor arăta perfect, indiferent de tipul de finisaj ales.

Pentru că își prețuiesc clienții și vor să le facă munca mai ușoară, au împărțit pe modelele de cărți de vizită pe categorii. Astfel găsești lejer cărți de vizită avocați, cărți de vizită medici sau orice altă meserie dorești.

model-crti-vizită-arhitect

 

Dacă nu ai încă o carte de vizită, uite ce sfaturi ți-aș da:

Folosește un font citeț, simplist. Dacă vei folosi nu știu ce efecte, există riscul de a nu se înțelege numele tău sau datele de contact. Și nu vrei asta!

Asigură-te că ai trecut toate datele și, mai mult decât atât, că-s corecte. De exemplu, la o adresă de e-mail o literă sau un simbol face diferența. Din nou, tu vrei că persoana care are cartea ta de vizită să te poată contacta, nu să stea să ghicească numele sau numărul de telefon.

Personalizează-ți cartea de vizită. Vei face o impresie mai bună. Indiferent de meseria pe care o ai, fie că ești fotograf, make-up artist, avocat, contabil sau blogger, găsește o modalitate de a îmbina stilul tău cu o doză decentă de profesionalism.

Păstrează-le într-un postcard: se vor păstra mai bine și vei lăsa o impresie mai bună. Mai mult, îl poți personaliza cum vrei. Eu am un prieten care este asistent generalist, și își păstrează cărțile de vizită într-un postcard deghizat în cutie de paracetamol. Interesant, nu-i așa?

Nu încărca vizual cu detalii inutile. Dacă nu te poți hotărî, apelează la un specialist. După cum am spus și mai sus, graficienii URBAN Print îți stau la dispoziție cu sugestii ca tu să fii cât mai mulțumit de rezultat.

Sursă: www.cartidevizita.co

xoxo

Leave a Reply