Eu, tu și muntele

excursie-romantica

Dragul meu,

Să citești cu atenție această scrisoare și te rog să nu o pierzi. M-am gândit să mergem în excursia la care am tot visat amândoi. Noi doi și o mașină închiriată prin serviciul de închirieri auto, rent a car București! Lăsăm acasă orice grijă, orice urmă de tristețe, cearta cu colegul sau stresul de la servici și pornim în aventura mult așteptată. Eu și tu, departe de oraș de Ziua îndrăgostiților!

Nu știam ce cadou să îți ofer de Ziua Îndrăgostiților…parcă nici un lucru nu părea să se ridice la nivelul acestei sărbători îndeajuns de mult. Astfel, am decis ca această excursie să reprezinte cadoul meu pentru tine. Consider că este cel mai potrivit și cel mai romantic cadou pe care ți-l pot oferi în această zi specială pentru noi.

rent-a-car-logo

Vom merge la Lepșa, acolo unde ne-am cunoscut. Am reușit să-l conving pe fratele meu să ne pună la dispoziție una dintre căbănuțe, unde nu ne va deranja nimeni. Vom bea cafeaua împreună în fața șemineului, vom găti împreună și ne vom plimba cu căluții de la cabană, Bono și Zoom. Vom avea parte de cea mai frumoasă zi, departe de zgomotul infernal din trafic și departe de vecinii noștri curioși și…

Deja pot să-mi dau seama că te-ai oprit din citit și îți imaginezi mașina care ne va duce până acolo. Ei bine, m-am gândit și la asta. Agenția Rent a car București deține o gamă destul de variată de modele de mașini, dar ghici ce? Are Kia Sorento, cea care îți place ție. Normal că am ales-o pe aceasta, tu ce credeai?!

Revenind la mini vacanța noastră la munte, tot ce îți pot spune este că te așteaptă o zi plină de surprize, însă nu-ți spun mai multe, ci vei vedea  tu mai multe când vom ajunge acolo!

Tot ce trebuie să faci tu este să împachetezi câteva haine groase, fular, căciulă și parfumul acela al tău demențial. Și, bineînțeles, cadoul meu! 🙂 Ca accesorii să iei zâmbetul ăla frumos al tău, bună dispoziție, răbdare (căci până ieșim din București ne poate lua ceva timp) și multă, multă iubire. Ne vedem marți, 14 februarie, la ora 08 am în fața agenției rent a car – adresa ți-o voi trimite cu o zi înainte.

P.S. Ah, și te rog să nu uiți de latte-ul meu double în drumul tău spre agenția de închirieri auto, da?

 

Te pup și te îmbrățișez!

A ta rebelă, Alina!

Leave a Reply