24

Da, astăzi este ziua mea de naștere! Se spune că am mai îmbătrânit cu un an sau că am devenit mai înțeleaptă. Ei bine, țin să vă anunț că nu mă simt nicicum.

Dacă acum câțiva ani mă pregăteam pentru ziua mea de naștere cu 1-2 săptămâni înainte, acum abia ce m-am dat jos din pat pentru a rezolva partea cu tortul. A ieșit ok, mult mai ok decât mă așteptam! :)) Îmi place să gătesc, să fac prajituri, dar când vine vorba de tort, spun pas. Nu sunt o persoană migăloasă și nu am răbdare să-l fac așa frumos și perfect ca la cofetărie! 😀

Dacă era după mine, leneveam și azi așa cum am făcut și zilele anterioare. Eventual cafeaua o făceam mai festivă. O cană specială, cafea cu lapte, sirop de alune și Irish și un pic de frișcă pe deasupra, cum numai Captain Bean știe să facă! Vă spun eu, e divină și v-o recomand din tot sufletul.

Dar știți voi cum este? Dacă nu-ți sărbătorești ziua de naștere, lumea vorbește. ”Cuuuum, n-a avut tooort? Ei, vai. Dar ce-a apucat-o anul ăsta? E în depresie? Sau la dietă?” Și pentru ca toți ceilalți să fie fericiți, trebuie să le faci pe plac și să îi servești cu tort și un pahar de suc. Dar stai așa, că nu mai este suficient o felie de tort și un pahar de suc, acum trebuie să fii prezent cu gașca în Bamboo și tortul să fie adus acolo, plus multă multă băutură.

Nu pot spune că 2 august este o zi specială. Nu. nu! Este chiar o zi normală..am pe aceeași oameni lângă mine, fac aproape aceleași lucruri. Sau..în fiecare zi e o zi specială! 

Vă invit la o felie de tort să mai povestim! 🙂

5 Replies to “24”

  1. La mulţi ani! Frumoşi şi buni. Şi fiecare zi să-ţi fie specială!

    1. Mulțumesc frumos! Așa să fie 🙂

  2. La mulți ani fericiți și rodnici! Am întârziat puțin, dar sper că a mai rămas o felie de tort! 🙂

    1. Mulțumesc frumos! 🙂
      Avem tort și pentru cei care au întârziat! 🙂

  3. […] cum ar fi: Ștefania, Thinkiknow, Lavinia, Suflet călător, Melania, Monik, Ștefania Camelia, madmoiselle sarcastique, Nico Rus, Didd’, Inimi frânte, Sorina, Jumătate de înger… S-au adunat destul de […]

Leave a Reply