Vine V-Day! Iar cu rochia neagră la înaintare?!

rochii-elegante-dyfashion

 

Mai este aproximativ o lună până la cea mai siropoasă sărbătoare din an. Exact, ați ghicit: Valentine`s Day.  Acest articol este scris pentru persoanele care se află într-o relație, vă va fi de folos. Sper!

Așa cum se întâmplă și în cazul Crăciunului, pregătirile pentru V-Day se fac din timp. Fetele cutreieră magazinele glam din mall, poate-poate vor găsi rochia ideală cu care îl vor recuceri pe prințul lor. Urmează un sneak peek pe rețelele de socializare cu ”ședințele foto” – frumoasele îndrăgostite confundând astfel culoarul de acces către cabinele de probă cu Catwalk-ul de la Milano. Dar asta e deja dintr-un alt film. Bineînțeles că, până la urmă, nu găsesc rochia rochiilor care să le pună în evidență trupul de gazelă lucrat la sală și încep să intre în panică. Soroooo, dar eu cu ce mă îmbrac?! Keep calm & Madmoiselle Sarcastique vine cu soluția!

Cum aș vedea eu ținuta ideală pentru o seară romantică cu imaginabilul meu iubit?

rochie-elegantă-clos

 

O ținută feminină, nici prea elegantă, dar nici prea…comodă. Rochia de mai sus mi se pare genială. Cu și prin ea emani feminitate prin toți porii! Și mai mult decât atât, se potrivește mai multor categorii de vârstă și tipuri de siluete. Am dreptate sau nu? Nu-s fashionistă, dar eu zic că am dreptate..

Deși, inițial, am crezut că e vorba de două piese vestimentare diferite, această rochie m-a surprins prin combinație interesantă de fustă cloș și cămașă. Serios, așa m-aș îmbrăca, cocoțată pe niște stiletto nude.

Nu aș recomanda o rochie de seară, deși DyFashion.ro deține o colecție frumușică la acest capitol. Bine, se acceptă o rochie de seară numai în cazul în care știi că iubi te duce într-un local de fițe de pe Dorobanți.

Acum să nu credeți, dragi bărbați, că am uitat de voi! Dacă nu știți cum să vă surprindeți iubita și nu aveți timp/ inspirație pentru un cadou, www.dyfashion.ro vă stă la dispoziție. Se știe că femeile nu au niciodată suficiente genți sau accesorii (probabil că ați auzit des acest lucru chiar de la iubită), așa că o geantă nouă ar pica la fix.

logo-dyfashion

 

Și ca să vă spun un mic secret, prețurile genților este atât de ok, încât o să vă rămână bani și pentru ieșirea în oraș fără să goliți tot portofelul! 🙂

 

xoxo

 

2 Replies to “Vine V-Day! Iar cu rochia neagră la înaintare?!”

  1. Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

    1. Ma bucur mult! Multumesc! 😀

Leave a Reply