Un exercițiu de imaginație: aspiratorul viitorului

aspirator-cu-sac

Se știe că omul este creativ și se află într-o permanență evoluție. Cu fiecare an care trece, introduce pe piață noi modele de electrocasnice, electronice și mașini.

Dacă într-un articol mai vechi, v-am povestit despre frigiderul viitorului, astăzi vă propun să ne imaginăm cum va arăta peste ani un aspirator. Va rămâne la fel? Greu de crezut! Vor fi aduse îmbunătățiri/ schimbări? Cu siguranță!

Daewoo Electronics, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de aparate electrocasnice, a provocat bloggeri să-și imagineze cum vor arăta în viitor electrocasnicele care ne fac viața mai ușoară.

Cum va arăta aspiratorul viitorului? Ei bine, eu mi-l imaginez cu un design total diferit decât aspiratoarele clasice. Deși vorbim de aspiratoare cu sac, ar fi interesant ca acestea să fie în formă de roboțel. Și mai mult decât atât, mi-ar plăcea ca acestea să aibă funcții deștepte, precum:

  • să se pornească singur atunci când se face mizerie. Știu că există un aspirator care aspiră singur după ce este pornit. Nu-i așa că ar fi smart ca acesta să se pornească singur atunci când vede firimituri pe jos sau scame?
  • să aibă un sistem prin care te anunță când este full. În acest fel vor fi evitate suprasolicitarea motorului sau anumite defecțiuni.
  • să poată fi manevrat de la distanță. Dacă vi se pare că am cam exagerat la prima funcție, ei bine, aceasta ar fi una decentă. Tu stai în pat sau în fotoliu și cu ajutorul unei telecomenzi manevrezi superbul aspirator, Un fel de…aspirator playstation. Copii ar fi încântați! 🙂
  • să lase parchetul curat, ca după mop. Ce ar fi mai smart decât să cureți mizeria de pe jos și să lași locul lustruit, dintr-o singură mișcare? Hai, maxim două?

Iar dacă la frigider ați spus că vreți să știe să prepare cartofi prăjiți, la aspirator acest lucru ar fi extrem de util. Doar ți se face foame după atâta aspirat, corect? :))

Sunt sigură că și voi aveți câteva idei inovatoare legat de acest subiect. Să le auzim! 🙂

 

xoxo

 

Leave a Reply