Ultra Shine Lip gloss Melkior – nouă lansare

ultrashine-lipgloss-melkior-lansare-nou-produs

Ultra Shine Lip gloss este cel mai recent produs pe care Melkior îl va lansa pe data de 13 februarie, ora 10. Ieri, în timp ce eram la birou, am primit coletul de la curier și nu m-am putut abține să nu încerc acest nou luciu de buze. Fix ca în reclama cu Oreo, ha ha!

Este prima dată când folosesc un luciu de buze atât de shiny și sexy, dar îmi place. Nu este un luciu de buze pentru machiajul de zi, dar cu siguranță este un luciu de buze cu care nu vei trece neobservată. Din punctul meu de vedere se potrivește mai mult pentru un machiaj de seară sau de ocazie. Că se tot se apropie Ziua Îndrăgostiților! #numaizic, ha ha!

Primul lucru pe care l-am observat este culoarea. Nuanța pe care am primit-o, Sirena, este un mov deschis, cald, deloc țipător.

ultrashine-lipgloss-melkior-sirena

Al doilea lucru care mi-a atras atenția la acest produs este mirosul. E un amestec de bomboane și tiramisu ( sau cel puțin crema de la tiramisu). Ideea e că miroase super bine, iar persoanele cărora le plac luciurile de buze vor iubi acest produs.

lansare-luciu-buze-melkior-ultrashine

Îmi place textura sa cremoasă și consistentă. Este un luciu de buze plin de sidef și irizații, dar nu lasă buzele lipicioase. Deci riscul ca buzele tale să devină capcană de prins muște este egal cu zero. În plus, se comportă ca un ruj după ce îl aplici pe buze!

ultrashine-lipgloss-melkior-lansare

Ambalajul este și el la înălțime. Melkior ne-a obișnuit cu produse cu ambalaj fancy & stylish & glam. Iar Ultra Shine Lip gloss este unul dintre ele. Sau cel mai nou dintre ele! Ambalajul acestui produs seamănă cu rujurile mate pe care Melkior le-a lansat anul trecut.

ultrasine-lipgloss-melkior-lansare-produs

Sunt curioasă să văd și celelalte nuanțe, așa că voi sta cu ochii pe pagina lor de Facebook. Mâine voi pleca din țară pentru o săptămână, și nu voi putea merge la lansare, dar când mă întorc cu siguranță  le voi face o vizită. De asemenea nu știu să vă comunic nici prețul, dar se pare că vom afla curând. Foarte curând!

ultrashine-lipgloss-melkior

Ce nuanțe v-ar plăcea să mai conțină această nouă colecție de lip gloss by @melkior?

xoxo

 

 

 

 

 

4 Replies to “Ultra Shine Lip gloss Melkior – nouă lansare”

  1. Valeria Chertes says: Reply

    Îmi place acest luciu de buze.

    1. Și mie, sunt curioasă să văd și cealaltă nuanță! 😀

  2. ghelbere elena says: Reply

    M-am speriat cand am vazut nuanta cu toate ca imi place foarte mult, dar pe buze arata fenomenal.

    1. Nu arată deloc rău. 🙂

Leave a Reply