Triodeluxe Cosmetics

crema=fata-hidratanta-goji-rodie-anian-review

Am primit la începutul lunii februarie un colet de la Triodeluxe Cosmetics cu trei produse: cremă hidratantă cu goji și rodie Anian, mască color keratina Tresemme și Foresan – un odorizant pentru baie. Este prima dată când primesc un astfel de produs, dar sunt încântată de el. Am făcut și un mic unboxing pe Insta Story atunci când am primit coletul, dar acum a sosit vremea să vă vorbesc mai pe larg despre aceste produse.

Crema hidratantă cu goji și rodie Anian

crema=fata-hidratanta-goji-rodie-anian-review

Așa cum vă spuneam și pe Insta Story, aveam ceva emoții vis-a-vis de acest produs datorită parfumului său, însă orice urmă de îndoială mi-a trecut la prima aplicare. Nu mi-au apărut coșuri, nu mi-a iritat tenul, dar nici nu l-a încărcat. Nu lasă tenul lipicios/ uleios. Această cremă este un puternic antioxidant datorită extractelor de goji și rodie și, de asemenea, este o excelentă bază de machiaj.

Nu pot trece cu vederea ambalajul acestei creme: elegant, viu, atrăgător. Ambalajul cremei este minimalist, dar are un design glam & fancy și îți captează atenția imediat. Odată ce deschizi capacul, simți un miros plăcut și fresh, destul de puternic. Cu toate acestea, nu este supărător.

crema-hidratanta-anian-cu-goji-si-rodie-recenzie

Textura sa este consistentă, dar nu grasă. Intră rapid în piele și lasă tenul revigorat, fresh, neted, catifelat și tonifiat. Crema hidratantă cu goji și rodie Anian ajută la înlăturarea semnelor de îmbătrânire și oboseala de pe tenul tău.  Deși este o cremă de zi, eu o folosesc atât dimineața cât și seara și are același efect. Tocmai datorită faptului că este o cremă consistentă, nu trebuie aplicat mult produs.

Această cremă este recomandată pentru tenul gras și mixt, iar eu adaug faptul că se potrivește și pentru tenul uscat deoarece hidratează și hrănește tenul excelent. Sunt foarte curioasă cum se va comporta această cremă în sezonul cald, sper să nu fie nevoie să o schimb căci îmi place mult de tot.

Crema hidratantă de zi cu goji și rodie Anian este un produs românesc și vi-l recomand cu dragă inimă! Crema are 50 ml și poate fi

Masca Color Keratină Tresemme

masca-par-keratina-par-vopsit

Nu știu cum sunteți voi, dar părul meu este foarte ciudat. Este gras, dar are nevoie și de hidratare. Este vopsit, dar are nevoie de mai multă strălucire. De asemenea, este subțire, lipsit de volum, se încurcă repede – într-un cuvânt este foarte pretențios. Îngrijirea acestuia nu este deloc ușoară, căci nu sunt multe produse care să treacă testul de foc.

Am ales această mască mai mult din curiozitate, plus că descrierea produsului m-a convins să-i acord o șansă. Ambalajul produsului nu m-a cucerit, așa cum s-a întâmplat la crema de față prezentată mai sus, dar măcar nu e urâtă. Mirosul e plăcut, dar nu foarte intens. Textura măștii este puțin mai ciudățică, în sensul că este destul de vâscoasă, asemenea unei budinci. Mi-ar fi plăcut să fie mai cremoasă, totuși.

În schimb, se aplică bine pe firul de păr, nu pică de pe păr și îl descurcă imediat. În februarie am fost în concediu în Luxemburg. Apa de acolo este foarte calcaroasă, iar părul meu a suferit mult. La un moment dat s-a încurcat atât de tare, încât nu puteam face nimic cu el deoarece riscam să-l rup. În schimb, am aplicat un strat gros de mască color keratină tresemme, am așteptat aproximativ 15 minute, iar apoi am spălat părul normal. Era ca și nou. Din acest punct de vedere, această mască este foarte ok.

masca-tresemme-triodeluxe-review

Din punctul de vedere al hidratării și al reconstrucției îmi e destul de greu să mă pronunț deoarece, așa cum mai spus, părul a devenit mai tern și uscat în concediu. Dar voi reveni cu un update la acest capitol as soon as possible.

Masca Color Keratină Tresemme nu încarcă părul, însă nici nu îi oferă volum. Lasă firul de păr foarte moale, fin, strălucitor – ceea ce e foarte bine, dar nu pentru persoanele cu firul de păr subțire. Cel puțin nu pentru mine. Plus că se electrizează imediat și e puțin ciudat. În schimb, mi se pare potrivită pentru persoanele care nu au probleme cu volumul sau care au firul de păr mai gros.

De asemenea, dacă nu aveți un păr foarte uscat recomand să folosiți o cantitate mică de produs. Și încă ceva, aplicați masca doar pe lungimea firului de păr pentru a nu grăbi procesul de îngrășare al părului.

Produsul are 300 ml și îl puteți achiziționa la prețul de 40 de lei pe triodeluxe.com

foresan-wc-odorizant-review

Odoriantul Foresan este ultimul produs despre care vă voi vorbi azi. Inițial credeam că este un produs pentru curățarea vasului de toaletă, însă este un produs care are rolul de a elimina mirosurile neplăcute. Nu doar din baie, ci din toată casa. Puteți distribui câteva picături în baie în suportul pentru peria de toaletă, pe etajeră, în găleata cu care veți spăla parchetul/gresia, sau oriunde aveți voi plăcerea.

foresan-wc-odorizant-recenzie

Are un miros foarte puternic și fresh și este foarte rezistent. Miroase a curat, dar în același timp, a flori de mentă. Nu pot să descriu perfect parfumul acestui produs, but I love it. E drept că cel mai des în folosesc în baie. Fac un refill o dată pe săptămână și este suficient. Foresan WC este foarte concentrat, așa că nu trebuie folosit o cantitate mare de produs.

Are doar 125 ml, dar vă poate ajunge pentru o perioadă lungă de timp. Asta în funcție și de frecvența cu care îl utilizați.

xoxo

 

 

6 Replies to “Triodeluxe Cosmetics”

 1. Am un sampon Anian si imi vine sa plang ca este aproape gata.

  1. Poate îl voi încerca și eu 😀

 2. Valeria Chertes says: Reply

  Crema din goji si rodie ma atrage tare mult si imi voi cumpara si eu.

  1. <3

 3. Deaconu Daniela says: Reply

  După ce termin crema ce o am pentru fata îmi iau și eu una
  Ma tenteaza la câte ne ai spus???

  1. Mă bucur să aud asta 🙂

Leave a Reply