Seriale ce NU merită vizionate

seriale-online

Vă prezentam aici topul serialelor pe care le-am vizionat și mi-au plăcut. Astăzi vă voi prezenta serialele care nu mi-au plăcut sau nu au reușit să mă impresioneze.

 

  1. The Vampire Diaries. Sorry, iubitorilor de vampiri! Nu aruncați acum cu roșii stricate în mine. Acest serial a început foarte fain, a reușit să mă captiveze..până pe la sezonul 4. Apoi au apărut multe episoade de umplutură, povestea a devenit tot mai încurcată. No thanks! Neeeext!
  2. The Hundred. Pe lângă faptul că nu sunt mare fan al SF-urilor, mi se pare că e prea..exagerat. Mno..nu știu, poate că ține de gusturi aici!
  3. House of Cards. Subiectul serialului este chiar faină, dar mă deranjează cum este redat. Este derutant, obositor și plictisitor. Am încercat de vreo două ori, dar degeaba. Csf? N-ai csf!
  4. Scrubs. E o imitație nereușită a serialului Greys Anatomy. So wrooooong!
  5. Gossip Girl.  Nu m-a prins..mi se pare un serial ușor superficial. Singurul plus îl reprezintă stilul vestimentar al fetelor. :))
  6. Weeds. L-am abandonat și pe acesta căci poate deveni destul de plictisitor.
  7. New Girl. Serialul părea destul promițător, dar e super sec. Se vrea a fi comedie, dar nu mi s-a părut. E ok de vizionat dacă celelalte seriale sunt în vacanță.
  8. The Walking dead. Mi se pare a fi un serial prost și inutil. Nici măcar actorii nu joacă cum trebuie..Nu înțeleg de ce toată lumea e înnebunită după el.
  9. True Blood. Nu se merită să-ți pierzi vremea cu el. E un serial foarte slab. Mai degrabă te uiți la The Vampire Diaries.
  10. Limitless. Are un scenariu destul de slab, nu m-a captivat deloc.

Cam aceasta este lista cu serialele pe care NU vi le recomand.  Dacă aveți și voi seriale care nu merită vizionate, vă rog lăsați-le mai jos în comentarii. 🙂

xoxo

Sursă foto: site

Leave a Reply