Dark and twisty

vin-alb-rosu

 

We are all dark and twisty..este replica populară din serialul Grey`s Anatomy! V-am spus oare cât de mult iubesc eu acest serial? Eu nu mă uit la el, eu îl trăiesc. Fac brioșe cu Izzie, plâng cu Mer, sunt sarcastică cu Cristina, glumesc cu Sloan, flirtez cu Avery, operez pe creier cu Derek, salvez bebeluși cu Arizona și Alex, beau vin în Joes bar cu Jo și Edwards, dramatizez cu Amelia, dau sfaturi cu Webber, sunt geloasă, râg și iubesc cu fiecare personaj în parte. Trăiesc acest serial la maximă intensitate și învăț lecții de viață cu fiecare episod.

Vincon România m-a provocat să vă povestesc cu cine mi-ar plăcea să beau un pahar de vin. Răspunsul meu? Cu toate aceste personaje din Grey`s Anatomy! Mi-ar fi destul de greu să aleg o singură persoană deoarece fiecare are acel ceva al său. Ceva special. Ceva diferit. Ceva în care mă regăsesc.

Așadar, aș închiria pentru o seară barul lui Joe și aș sta la povești cu aceștia. Nu știu dacă ar funcționa să merg cu lista de întrebări pregătită deoarece întâlnirea cu aceștia ar fi una spontană, deschisă, friendly. Am povesti momente penibile, am împărtăși secrete, ne-am amuza unul de celălalt..am petrecere o seară în familie. Acest sentiment îmi dă acest serial.

Vedeta serii ar rămâne vinul. Dacă aș avea ceva în comun cu vedetele din Grey`s Anatomy, acela ar fi pasiunea noastră pentru vinuri: bem un pahar de vin la petreceri, când preparăm cina, când suntem supărați, când sărbătorim o victorie, când mergem în vizită la un prieten, când avem nevoie de inspirație..

Să vă spun un secret: cu un vin bun nu dai niciodată greș. Vincon are două game de vinuri cu tradiție: Comoara Pivniței și Oenoteca.

Uitându-mă la clipulețul de promovare a vinurilor din gama Comoara Pivniței, mi-am adus aminte de copilărie, de momentele în care asistam la prepararea vinului de către bunicii mei. M-am născut și am copilărit în Focșani, iar toamna mergeam la țară la Gologanu să particip la prepararea vinului. Trebuia să fie cineva care să confirme calitatea strugurilor și care să se asigure că sunt respectați toți pașii. Eram un fel de manager de proiect. Mă fascina enorm să privesc cum sunt zdrobiți strugurii în acel ciubăr (butoi mare) și cum sunt lăsați până ajung la maturare, urmând să fie depozitați în damigene cu cep-uri. Era cel mai lăudat și apreciat vin din tot satul..

Vă invit și pe voi să urmăriți clipul de promovare a vinurilor din gama Comoara Pivniței, ca să aveți idee ce cadou să-mi faceți de Crăciun..și nu numai. Plus că nu-mi ajunge o singură sticlă de vin pentru întâlnirea mea cu prietenii din Grey`s Anatomy!

P.S. Vă las un indiciu: vinul nostru preferat este cel roșu. Dar acum, puteți să ne luați ce fel de vin vreți, căci calitatea vinurilor Vincon este incontestabilă!

xoxo

Leave a Reply