Răsturnare de situație cu Farmec

gerovital-stop-acnee

Emoții mari în gașca veselă din Cluj. Sosise momentul mult așteptat pentru liceenii de la Colegiul Național George Coșbuc: Balul Bobocilor. Rochii de gală, rochii de seară, coliere extravagante, fracuri, cravate și papioane, pantofi cu paiete, coafuri amețitoare, machiaj impecabil,  parfumuri scumpe și…un coș fix în frunte.

– Haha, Rățușco, la tine coșul ăla din frunte se potrivește de minune în peisaj. Nu degeaba ți se spune Rățușca cea Urâtă.

– Da, mersi frumos. Nu știu ce m-aș face fără glumele tale proaste, Iepuraș Glumeț.

– Hai, Rățușcă, nu face botic acum. Știi doar că noi te iubim, adăugă Pisica Leneșă. Cu puțin noroc îți găsești și tu un Broscoi, care…se va transforma tot în broscoi. Ați fi senzația serii! Parcă și văd, zise Pisica Leneșă care gesticula teatral, cum veți primi titlul pentru cel mai urât cuplu din seara asta. Ar fi amuzant, nu?

– Da, m-aș prăpădi de râs. Oh, dar stai că am uitat să râd! Ce m-aș face eu fără voi?!

– Serios, dacă pui un strop de ruj peste, ai zice că ești din India. Bagi și un dans din buric și ai probă de aptitudine, Rățușco! Ha ha!

– OMG, Viperă Răutăcioasă, adăugă Pisica Leneșă. Ești incredibilă!

– Știu, dragă, dar hai să facem ceva pentru prietena noastră aflată la nevoie. Doar nu poate ajung așa la Balul Bobocilor. De fapt, ba da. Poate! Rățușcă, ești gata de selfie? Stai, stai, mai spre stânga puțin, încă puțin..blitz! Gata, am cel urât selfie din istorie. Mersi, dragă!

logo-gsa

Rățuștii cea Urâte îi venea să intre în pământ de rușine. Ce făcea, ce nu făcea, ajungea să fie ținta glumelor colegilor ei. Ce vină avea ea că îi ieșise un coș în frunte fix în cea mai importantă zi din perioada liceului? Ce să facă, să nu mai participe la bal? No way!

Acum, după 10 ani, Rățușca cea Urâtă avea din nou emoții. De data aceasta, emoțiile erau mult mai mari. Trecuse 10 ani de când nu mai vorbise cu colegii ei din liceu, dar nu uitase nici măcar o zi toate glumele făcute la adresa ei. Asta a ambiționat-o să își trateze tenul de acnee, ca să le râdă în nas colegilor ei.

kit-stop-acnee-gerovital

Rățușca cea Urâtă aflase de noua gamă Gerovital Stop Acnee de la @gerovital.romania. Urma cu strictețe etapele de îngrijire a tenului, după cum urmează: curățare, tratare, camuflare. Kit-ul tratament cosmetic, care conține gel spumant purifiant, cremă gel sebum – control și cremă ultra-activă îi devenise prietenul de nădejde în toți acești ani. Prieten care i-a fost alături în momente dificile ale adolescenței și care i-a readus zâmbetul pe buze și încredere de sine. Acum ave o piele sănătoasă, asta datorită produselor eficiente @farmec create de specialiști cu ingrendiente de ultimă generație.

Din nou, toți erau îmbrăcați la patru ace. Dress code-ul era Black Tie. Fetele se întreceau în rochii elegante și stiletto clasici. Bărbații își plimbau mușchii lucrați la sală în smoching-uri negre și papioane de aceeași culoarea. Urma Balul Caritabil – întâlnirea de 10 ani, eveniment care aducea cu sine așteptări și amintiri.

Rățușca cea Urâtă, păși în localul fastuos și își căută cu privirea vechii ei colegi. Deși nu voia să recunoască, îi cam era dor de ei. Rochia roșie de sirenă pe care o purta îi punea în evidență talia de viespe ( paradoxal, huh 😀 ) și pielea frumoasă, maslinie, bine hidratată.

– Ră…Ră..țușca cea….hmmm..genial de frumoasă?! Tu ești?

– Hmm, da. Eu sunt! Mă bucur să te văd, Iepuraș Glumeț. Unde sunt restul?

– Păi Vipera Răutăcioasă și Pisica Leneșă au un moment în baie. Sunt în mijlocul unei crize.

– Huh? De ce?

– Habar nu am. Oricum nu am voie acolo.

Rățușca cea Urâtă îl luă de mână pe Iepurașul Glumeț și porni către toaleta doamnelor. Era o scenă parcă desprinsă din filmele americane, în care mireasa și domnișoarele de onoare au o criză de personalitate fix la petrecerea burlăcițelor.

– Ce faceți fetelor? le salută Rățușca.

– Saluuut! Mă bucur să te revăd, Rățușcă. Arăți fantastic! Uite, spuse Vipera Răutăcioasă și arătă către fruntea sa. Un coș. Ditamai coșul.

– Vai, mai țineți minte la Balul Bobocilor când făceam mișto de Rățușcă și coșul ei de pe frunte? se amuză Pisica Leneșă. Istoria se repetă, sau mai bine zis, Karma is a bitch! Acum ea are o piele frumoasă rău, iar tu nu. Ha ha!

– Eu am cam uitat, minți Rățușca.

– Ei haide, interveni Iepurașul Glumeț. Nu încerca să te scuzi acum. A trecut perioada aia. Oricum, trebuie să îți găsim o nouă poreclă, căci acesta nu ți se mai potrivește. Ai ten perfect!

– Hmm, chiar așa, spuse Vipera Răutăcioasă. Care e secretul tenului tău? Ce ai făcut?

– Ai auzit de @farmec? Normal că ai auzit – ce prostii vorbesc și eu – doar sunt doctori în frumusețe. Gerovital Stop Acnee este secretul meu, are eficiență demonstrată. Poți începe cu gelul spumant purifiant, din această gamă. Chiar dacă am trecut de faza adolescenței, îl poți folosi liniștită. Vezi mai multe pe pagina lor de Facebook, @farmec.romania.

– Oh, mersi mult! Și acum, sunteți gata de selfieeeee?!

xoxo

Articol scris pentru proba cu numărul patru din competiția SuperBlog!

sursă foto: superblog.eu

 

 

4 Replies to “Răsturnare de situație cu Farmec”

  1. Lasand concursul si reclama & stuff, gelul ala de curatare chiar functioneaza. Il folosesc in perioada…. si nu imi mai apar cosuri deloc!

    1. Știu că e eficient 🙂 și nu e doar pentru reclamă 😀

  2. Rodica Granpier says: Reply

    Am luat si eu fetelor,chiar e super bun gelul de curatare.Si nu doar,folosesc produsele lor de multi ani si le recumpar mereu cu drag.

    1. Si eu il folosesc de putin timp 🙂 imi place 😀

Leave a Reply