Primul meu tratament facial Proskin

tratament-facial-proskin-nomasvello

Duminică am trecut pragul centrului No+vello din Sigma Cluj-Napoca pentru prima mea ședință Proskin. A fost o experiență foarte plăcută, deloc dureroasă și am văzut rezultate imediate. Dar haideți să începem cu începutul.

Ce este Proskin?

Proskin este un tratament de curățare facială care folosește o tehnologie inovatoare cu ultrasunete și energie galvanică. În acest moment este cel mai nou tratament care funcționează rapid și eficient fără a fi necesar folosirea unor produse chimice. Proskin este eficient pentru toate tipurile de ten, curățând în profunzime și îndepărtând impuritățile de pe suprafața pielii într-un mod rapid și eficient, fără a ataca țesutul.

tratament-facial-proskin-nomasvello-cluj

Cum funcționează? 

Primul pas constă în completarea unui formular despre istoricul tău medical. Urmează al doilea pas în care ți se pregătește tenul pentru tratamentul cu ultrasunete. Pe fața curățată în prealabil se aplică un ser (are rolul de a menține fața umedă pentru a nu agresa sau irita tenul), iar cu ajutorul unei spatule metalice se elimină impuritățile din profunzimea pielii. Acest proces de curățare durează aproximativ 20 de minute și nu este deloc dureros. În partea a doua a tratamentului, se lucrează cu aparat cu energie galvanică. Aceasta are rolul de a închide porii și de a ajuta produsul aplicat (fluidul facial cu vitamina C) să pătrundă mai repede și mai adânc în piele. Acest proces durează aproximativ 5 minute și uneori poți simți gust de metal în gură. Ședința Proskin se încheie cu un masaj facial.

Ce rezultate am obținut?

 • ten luminos și hidratat;
 • piele mult mai netedă
 • pori închiși
 • puncte negre mult mai puține ( pot spune că 80% dintre punctele negre au fost eliminate);
 • senzație de prospețime;

tratament-facial-proskin

Cum m-am simțit în centrul Nomasvello Cluj Sigma?

Ca o micuță răsfățată! Diana a fost o gazdă perfectă și m-a întâmpinat cu o cafea excelentă. Serios, nu știu ce fel de cafea e, dar e absolut senzațională! M-am simțit minunat pe tot parcursul ședinței și țin să-i mulțumesc Dianei pentru toată răbdarea de a-mi răspunde la toate întrebările, mai mult sau mai puțin stupide. Trebuie să recunosc faptul că avea ceva emoții pentru ceea ce urma să se întâmple deoarece în trecut am avut o experiență neplăcută la un salon, în urma căruia m-am ales cu niște monstruleți și cicatrici absolut minunate. NOT!

Emoțiile mi-au crescut pe măsură ce Diana îmi povestea că va fi un proces puțin dureros și voi avea câteva ore fața roșie. Am zis să merg până la capăt și nu regret că am avut încredere de a mă lăsa pe mâinile Dianei. Nu am simțit nici pișcături, nici furnicături, nici înțepături. Chiar și în momentul în care îmi curăța fața era relaxant. Să nu mai zic că la final, în timpul masajului facial, a trebuit să fac un efort ca să nu adorm. A fost foarte relaxant!

După ce s-a terminat tratamentul am avut fața ușor roșie doar câteva minute, dar tind să cred că asta ține de sensibilitatea fiecăruia. Simțeam deja tenul mult mai curat și mult mai fin. Aveam tendința de a-mi pune mâinile pe față, căci era foarte plăcut la atingere. Spre seară porii erau deja închiși, iar punctele negre aproape că au dispărut. Să nu aveți impresia că am tenul perfect acum. Nicidecum! Dar este mult mai curat și hidratat, iar fondul de ten se aplică excelent, mai ales în zona T, unde aveam eu probleme majore.

tratament-proskin-nomasvello

Un alt motiv pentru care am optat pentru acest tratament a fost curiozitatea de a compara curățarea tenului cu o perie facială și curățarea tenului cu un aparat care are o tehnologie avansată. Ghici cine a câștigat? Mai are sens să zic cu voce tare? Proskin-ul, of course! Și peria este ok, nu mă înțelegeți greșit, dar nu se compară. Ea curăță doar la suprafață, pe când Proskin-ul acționează în profunzime și stimulează producerea de colagen.

Azi, la patru zile de la prima ședință de Proskin tenul meu se simte super. Proskin-ul chiar face ceea ce promite. Pentru rezultate optime este recomandat repetarea ședinței la un interval de 10 zile. O ședință costă 68 de lei pentru clienții Nomasvello existenți și 135 de lei pentru clienții noi.

Nomasvello are și o ofertă pentru luna ianuarie. Punctele pe care le obții în urma unei ședințe se dublează!

Cam acestea sunt primele impresii de la primul meu tratament facial Proskin. Cu siguranță am uitat să mai specific ceva, dar promit că după următoarea ședință să revin cu mici completări! De asemenea, dacă aveți întrebări, lăsați-le în comentarii și i le voi adresa Dianei la următoarea întâlnire.

Voi cum vă îngrijiți tenul? Care e secretul vostru pentru un ten frumos și sănătos?

xoxo

Sursa foto: Nomasvello Cluj Sigma

 

9 Replies to “Primul meu tratament facial Proskin”

 1. Valeria Chertes says: Reply

  Si noi avem la Oradea si ma tot pregatesc de ceva timp sa ajung, sper sa si reusesc.

  1. Nomasvello are centre în foarte multe orașe din țară. 🙂 poate îți faci timp să ajungi, tenul tău îți va mulțumi!

 2. Mihaela-Daniela Dobre says: Reply

  Inca nu am incercat un astfel de tratament,dar mi-as dori!

  1. Il vei iubi, haha! :*

 3. Deaconu daniela says: Reply

  Interensant și tot odata cred ca te ai simțiț ca o regina
  Mi ar plăcea sa merg și eu dar nu știu dacă au și in Pitesti
  Pupici

  1. Da, m-am simtit foarte bine! <3 Este si in Pitesti, uite link https://www.nomasvello.ro/salon-de-infrumusetare-si-epilare-definitiva-in-pitesti/

 4. ghelbere elena says: Reply

  As vrea sa fiu si eu rasfatata in acest mod, dar nu-mi pot permite.

  1. Poate, poate intr-o zi vei avea parte de o surpriza. 🙂

 5. Încă nu am încercat astele de tratament dar mi-as dori

Leave a Reply