Primele săptămâni de Reset. Rezist sau nu tentațiilor?

rezist-tentatiilor-desert

În luna februarie am descoperit programul RESET – cel mai smart program de nutriție și slăbit. Curioasă din fire, am zis să încerc și eu acest program pentru a vedea rezultatele. De fapt, a fost mai mult o provocare pentru mine. Rezist sau nu tentațiilor?

Am mai scris un articol despre limitless și v-am povestit acolo mecanismul programului, însă trebuie să vă specific ceva. În momentul în care trebuie să completați formularul pe baza căruia veți primi un plan de nutriție, trebuie să fiți foarte sinceri. Sinceri față de voi. Nu are sens să completați acolo faptul că vă place să experimentați tot felul de gusturi și texturi, dacă voi sunteți obișnuiți doar cu mâncare tradițională. Sau invers. Dacă veți completa quiz-ul în grabă, să nu vă mirați în momentul în care primi combinații ciudate sau, cel puțin, cu care nu sunteți obișnuiți. Cum ar fi să mergi la cumpărături și să trebuiască să cauți pe Google cum arată ceva fruct sau condiment?

reset-limitless-program-de-slabit

Limitless a fost o experiență interesantă. Nu mi-a plăcut foarte mult, dar nici nu am rămas dezamăgită. Trebuie să recunosc faptul că nu am aflat atât de multe informații noi, dar nu asta m-a deranjat. Nici alimentele de bază care mi-au fost recomandate nu mi-au fost străine și le consumam destul de des. Nici la acest capitol nu am ce obiecta. De când sunt vegetariană, mi-am îmbunătățit foarte mult stilul de viață, iar planul de nutriție recomandat nu a fost un șoc pentru mine sau organismul meu.

Ceea ce mi-a plăcut la Resetbylimitless a fost faptul că am învățat mai bine să combin alimentele și să fiu mai atentă la cantitate. De asemenea, m-am reobișnuit să iau micul dejun la timp. Am învățat să fiu la atentă la consumul de zahăr, și asta nu pentru că aș mânca ciocolată cu tona, ci am învățat să citesc mai atent etichetele alimentelor din supermarket. Vă sfătuiesc și pe voi să faceți acest lucru, căci organismul vostru vă va mulțumi!

Ce nu mi-a plăcut este faptul că mereu trebuia să-mi consult telefonul când venea ora mesei. E marți? Ah, da! Am salată la prânz și peste la cină. Și stai și fugi după ingrendiente! Mi s-a părut obositor, sincer! Apoi, aveam zile în care simțeam că mănânc prea mult și altele în care aș mai fi mâncat. De pe altă parte, uneori făceam risipă de mâncare pentru că trebuia să iau mai multe tipuri de brânză pe care le consumam la intervale destul de mari de timp și nu prea rămâneau proaspete.

Ca și abateri de la planul de alimentație, am avut o seară când am luat masa în oraș cu o prietenă și am comandat paste deoarece îmi era imposibil să obțin păstrăv la cuptor cu legume. Și am mai mâncat un baton de ciocolată într-o zi.

burger-cartofi-prajiti-rezisti-tentatiilor

Acum să revin la întrebarea din titlu. Rezist sau nu tentațiilor? Da, rezist. Eu nu sunt pofticioasă, dar mai am momente când mănânc aiureli din plictiseală sau de dragul de a ronțăi ceva. Ei bine, nutriționiștii Reset explică super bine de unde vin aceste pofte și cum să îți menții poftele în frâu!

Nu știu dacă am slăbit sau nu, nu m-am cântărit, dar îmi voi cumpăra un cântar curând. Abia aștept să văd ce provocări urmează în a două lună de Reset. Mă duc să citesc lecția, see you soon! 😀

xoxo

 

 

6 Replies to “Primele săptămâni de Reset. Rezist sau nu tentațiilor?”

 1. Deaconu daniela says: Reply

  Eu una sunt pofticioasa rau.
  Și eu trebuie sa ma apuc urgent de un regim ceva am de dat jos cam 10kg
  Mult succes sa ai rezultate
  Pupici?

  1. Mulțumesc 🙂 îți recomand programul limitless. Dacă nu, măcar să ai mese regulate și să ai grijă la combinațiile alimentelor. pupici!

 2. Valeria Chertes says: Reply

  Eu nu sunt prea ambițioasă și cedez tentațiilor.

  1. Atunci știi unde ai de lucrat! 😀 Te pup!

 3. ghelbere elena says: Reply

  De cand ma stiu sunt foarte pofticioasa si nu as putea urma un program care imi impune restrictii. Tot ce nu e voie, eu vreau si-l mananc cu pofta.

  1. Trebuie doar să îți găsești o motivație. Așa ziceam și eu cu carnea. ”nu pot să renunț la ea”, până ce am găsit un motiv. Dar dacă tu ești mulțumită de stilul tău de viață, nu mai contează altceva. Te pup!

Leave a Reply