Pink Touch – manichiură simbol pentru femei

pink-touch-manicure

Melkior împreună cu Fundația Renașterea au lansat de curând o nouă campanie de informare pentru femei care are rolul de a le aminti un aspect mai mult sau mai puțin cunoscut: autoexaminarea sânilor. Pink Touch este o manichiura simbol pentru această campanie și este extrem de ușor de realizat. Kit-ul Pink Touch este format dintr-o bază de unghii, două nuanțe de roz și simbolul campaniei – fundița roz.

manichiură-simbol-cancer

De ce elementele de decor se aplică doar pe cele trei degete? Pentru că aceste trei degete (inelar, arătător și cel mijlociu) sunt necesare pentru o autoexaminare corectă. Manichiura simbol Pink Touch creată de Melkior este super ușor de realizat, iar kit-ul se poate comanda din magazinul lor online sau poate fi realizată în saloanele partenere Melkior.

pink-touch-manichiura-simbol-melkior

Susține și tu această campanie și poartă manichiura simbol pentru a încuraja prietenele tale să-și autoexamineze lunar sânii și, de asemenea, să meargă la un control medical periodic. Pe lângă faptul că, ori de câte ori vei purta manichiura pink touch îți vei reaminti de această campanie, vei avea și unghii drăguțe. Ador aceste nuanțe de roz!

Ca bonus, dacă porți această manichiură simbol, vei avea 15% reducere pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

pink-touch-manicure

Fii o femeie responsabilă și informată!

xoxo

6 Replies to “Pink Touch – manichiură simbol pentru femei”

 1. ghelbere elena says: Reply

  Ce bine ar fi daca toate femeile ar consteintiza importanta palparii sanilor! Un minut, poate mai multe poate face diferenta dintre viata si moarte.

  1. Până anul trecut nici eu nu acordam prea multă atenție acestor lucruri. Mereu mă bazam pe ideea că mie nu are cum să mi se întâmple. Well, mai bine verifici decât să ai surprize neplăcute!

 2. Abia acum mi-am dat seama ca n-am mai avut oja pe unghii de un an si ceva.Sa imi fie rusine!!:))

  1. Waiii, e ceva. Nici gel sau ojă semi? 🙂

 3. Valeria Chertes says: Reply

  O campanie minunata.

  1. Yup. Este o campaniw faină și utilă!

Leave a Reply