Pell Amar Cosmetics

pell-amar-cosmetics-recenzie

Acum vreo două săptămâni am primit un colet cu produse Pell Amar și, pentru că multe dintre voi m-ați întrebat cum sunt produsele, am decis să le fac un review.  După ce le-am folosit aproape zilnic, am reușit să îmi formez o părere asupra unora dintre ele.

lotiune-calmanta-pellamar

Loțiunea calmantă

Loțiunea calmantă Pell Amar este destinată persoanelor cu tenul mixt sau gras. Are rolul de a curăța suprafața pielii, de a regla excesul de sebum și de a reda ph-ul pielii. Este recomandată folosirea acesteia dimineața și seara.

Așa cum vă spuneam și pe Insta Story, mi-a plăcut faptul că produsele au venit bine sigilate și ambalate. Un alt lucru care mi-a plăcut este ambalajul – sticluța este una foarte elegantă și sofisticată. Sistemul de dozare nu prea mi-a plăcut, deși inițial aveam o părere destul de bună despre acesta. Este adevărat faptul că nu irosești produs, însă este foarte greu să torni produs pe discheta demachiantă.

lotiune-calmanta-pellamar-recenzie

Mirosul este un alt lucru care nu mi-a plăcut la această loțiune calmantă. Mă duce cu gândul la ceai de pelin și plante medicinale, which is not nice. Pe de altă parte, însă, este un lucru bun deoarece nu favorizează apariția coșurilor.

După ce am folosit-o regulat aproximativ 5 zile, am observat faptul că fața nu îmi mai este la fel de lucioasă. Pielea este mai tonifiată, mai fresh și mai curată. Un alt plus pentru această loțiune este faptul că, deși purifică suprafața pielii și reglează acțiunea glandelor sebacee, nu usucă și nu irită pielea.

Vă recomand să folosiți această loțiune indiferent indiferent dacă vă machiați sau nu pentru a îndepărta orice urmă de impuritate de pe față.

gel-purificator-pellamar-recenzie

Gel purificator

Și acest produs se adresează tenului mixt sau gras cu tendință acneică. În ultima perioadă am pus mai mult accent pe procesul de curățare și eram foarte curioasă să văd cum se comportă acest gel purificator.

Este recomandat să fie folosit de două ori de zi, dimineața și seara. Eu, însă, îl folosesc doar seara pentru că am observat că este prea puternic pentru mine și îmi usucă tenul.

Textura sa este una mai diferită față de alte geluri de curățare, în sensul că este mult mai vâscoasă și mai jelly. Nu trebuie folosit o cantitate mare de produs deoarece în contact cu apa se transformă în spumă.

Curăță foarte bine tenul și ajută la închiderea porilor. Tratează acneea și previne apariția acesteia. Calmează tenul și îl reîmprospătează. Elimină cu succes orice urmă de machiaj sau impuritate adunată peste zi. În afara faptului că usucă tenul, nu am găsit alt minus.

gel-peeling-pellamar-recenzie

Gel peeling

Deși este un produs mic, face lucruri mari. Din nou, acest gel se adresează persoanelor cu ten mixt, gras sau cu tendință acneică. Gelul peeling Pell Amar are rolul de a reduce ridurile fine, de a reduce pigmentația și de a reda elasticitatea pielii.

Acest produs este recomandat să fie folosit de două-trei ori pe săptămână. Eu îl folosesc de două ori pe săptămână și am văzut rezultate, mai ales la nivel de pigmentație.

gel-peeling-pellamar-recenzie

Deși este un produs cu o intensă putere de acționare, acesta nu este invaziv, nu irită și nu usucă tenul. Se folosește de două ori pe săptămână, maxim de trei ori. Nu este recomandat folosirea zilnică a acestui produs datorită faptului că este un produs puternic și ar putea face mai mult rău decât bine tenului.

Îmi place acest peeling gel deoarece elimină celulele moarte și lasă pielea să respire. De asemenea, îmi place faptul că ajută la regenerarea pielii.

tratement-leave-on-pellamar

Despre tratamentul leave on încă nu mi-am format o părere, așa că va trebui să revin cu un alt articol despre el.

Voi ați folosit produsele Pell Amar?

xoxo

4 Replies to “Pell Amar Cosmetics”

 1. Nu am încercat pana acum aceste produse. .Dar mi-ar plăcea sa le incerc

 2. ghelbere elena says: Reply

  Nu am incercat nici un produs de la acest brand si oricum produsele despre care ai scris nu mi se potrivesc.

 3. Valeria Chertes says: Reply

  Multumesc pentru recomandare.

 4. Deaconu daniela says: Reply

  Am și eu de la ei un sampon și balsam chiar e super bun.
  Îmi plac produsele lor cred ca o sa incerc și altceva
  Multumim?

Leave a Reply