Particip (din nou) la SuperBlog

madmoiselle-superblog

Hello, oameni dragi! Am un anunț important de făcut. Particip din nou la SuperBlog, cea mai dragă și plină de adrenalină competiție de scriere creativă de la noi din țară. Emoțiile sunt aici, dar dincolo de emoții am o bucurie de nedescris. Pot, în sfârșit, să îmi aștern gândurile aici după mai bine de o jumătate de an.

Dacă e prima dată când îmi pășești pragul virtual al căsuței mele, trebuie să știi că SuperBlog este o competiție cu vechime în România. Aceasta e pusă la cale de doi oameni frumoși, Claudia și Albert și se adresează tuturor bloggerilor care vor să-și testeze limitele.

Am participat și în anii trecuți la SuperBlog și tare mult mi-a plăcut. Provocările, suspansul și adrenalina care vine la pachet cu această competiție nu are cum să te lase indiferent. Am avut, ce e drept, și momente în care am vrut să renunț la competiție, dar privind în perspectivă, SuperBlog m-a ajutat enorm.

superblog-încriere

Ce am învățat concret în SuperBlog

Să fiu mai atentă. Atunci când citești proba pentru articolul pe care urmează să-l scrii, trebuie să acorzi atenție maximă cerințelor. În schimb, eu citeam cerințele probelor în pauzele de la serviciu, pe autobuz, în timp ce găteam. Și e absolut normal să omiți anumite detalii importante care ar putea ridica nota finală.

Să am răbdare. În primul rând, eu și răbdarea nu prea suntem prietene. Totuși, în SuperBlog, am învățat să am răbdare. Fie că era vorba de așteptarea notelor, a contestațiilor, a unei probe noi. Răbdarea este cheia!

Să gândesc outside the box. Atunci când trebuie să scrii cam despre aceleași subiecte mai multe ediții la rând, ai nevoie de idei noi. Așa că mereu încercam să abordez subiectele vizate într-o manieră nouă. Uneori am avut succes, alteori nu.

Să respect decizia juriului. Într-o competiție, indiferent de natura ei, e imposibil să fie toată lumea mulțumită. În SuperBlog, fiind vorba despre scriere creativă, juriul este de cele mai multe ori subiectiv. Sau poate chiar de fiecare dată. Și e greu să accepți o notă mai mică decât cea pe care o așteptai, mai ales în momentele în care credeai cu tărie că ”ai rupt gura târgului” cu articolul înscris.

În concluzie, competiția SuperBlog te poate ajuta să evoluezi. Desigur, dacă permiți acest lucru! În cazul în care vă face cu ochiul această competiție, vă las aici link-ul de înscriere.

Sunt curioasă ce voi mai învăța în această ediție, dar până atunci vă invit să îmi urmăriți articolele înscrise în competiția SuperBlog și, de ce nu, să îmi lăsați feedback. Sunt tare curioasă abordările voastre vis-a-vis de probele din această ediție de primăvară!

Wish me luck!

Leave a Reply