Orice pată își găsește nașul la curățătoria La Umeraș

Știi momentul acela în care prinzi la reducere bluza preferată din cașmir, iar la prima spălare poți să îți iei adio de la ea deoarece devine cu 2 mărimi mai mică? Ceva asemănător am pățit și eu. Am devenit fericita posesoare a una bucată minunăție de pulover din cașmir, iar la prima spălare a trebuit să îl donez unei copile de 6-7 ani. Atât de mititel s-a făcut. Sau îmi amintesc de momentul când m-am îndrăgostit de puloverul fratelui meu din lână albă..și m-am gândit să-i fac o surpriză, spălându-i hainele. Și i-am făcut o surpriză deoarece am setat programul mașinii de spălat la 90 de grade. D`oh!!

Voi să nu faceți ca mine! Să vă uitați atent pe etichetă și să respectați instrucțiunile. În cazul în care sunteți zăpăcite așa ca mine, vă încurajez să apelați la serviciile profesioniste ale unei curățătorii.

Astăzi vă prezint o curățătorie ecologică din București, LaUmeraș. Aceasta beneficiază de o gamă largă de servicii. Așadar, fie că ai haine din țesături delicate ( cașmir, paiete, dantelă, lână,etc), ai vărsat cafea pe tricoul tău favorit, ai o pereche de încălțăminte ce necesită o curățare mai atentă, îți e lene să-ți periezi covorul din living, ai ceva de călcat/ cusut/ scurtat/ un fermoar de schimbat sau tiv de aranjat, La Umeraș îți stă la dispoziție. Economisești timp, bani, nervi în trafic și sacoșe de cărat.

 

De ce să alegi curățătoria ecologică La Umeraș?

Așa cum am spus și mai sus, hainele tale vor fi curățate fiind folosite servicii de cea mai înaltă calitate. În plus, La Umeraș are puteri magice deoarece aici orice pată își găsește nașul. Un lucru important la care trebuie să fiți atenți este să nu încercați voi să eliminați pata. Lăsați profesioniștii să-și facă treaba!

Raportul calitate-preț este mai mult decât ok. La ce prețuri au, îmi convine să-mi trimit hainele prin curier la București să-mi fie spălate și călcate. Serios! Să vă spun ce am pățit la o croitorie din Cluj care colabora cu o curățătorie din mall. Am mers la ei cu o pereche de pantaloni scurți, la care trebuia cusut tivul. Ca să înțelegeți mai bine, se descususe 2 cm din tiv și se vedea urât. Trebuia doar recusut. De altfel, pantalonii erau curați și călcați. Știți cât a durat mirifica operațiune care în mod normal dura maxim 5 minute? Trei zile. Da, m-am mirat, dar am acceptat. După cele trei zile, după ce că am plătit un preț uriaș, pantalonii erau, ce-i drept, cusuți, dar scămoșați ( arătau de parcă și-au petrecut cele trei zile într-un ocean de puf).  Păi, ce facem aici, stimabili profesioniști?

Pe site-ul lor, laumeras.ro, găsiți un formular pentru ridicarea și livrarea hainelor. Acest concept a fost implementat de către echipa La Umeraș, iar mie mi se pare pur și simplu genial! Mai simplu de atât nici că nu se poate: sortezi hainele murdare ( sau orice altceva ce necesită curățare, vezi mai sus serviciile lor), le pui frumușel într-o plasă, completezi formularul de pe site, iar în cel mai scurt timp un reprezentant La Umeraș va sosi la ușa ta să ridice produsele. Tu, în acest timp, te poți relaxa. Sau te poți uita la seriale. Sau te poți apuca de croșetat. Tu alegi ce faci cu timpul economisit!

Cum găsești această curățătorie ecologică?

Simplu, la o simplă căutare pe Atotștiutorul Google a cuvintelor cheie „ curățătorie haine”, sau pe pagina oficială de facebook Curatatoria La Umeras.

Vă încurajez să apelați la ei cu încredere! 🙂

 

xoxo

 

Leave a Reply