Concurs concert Ștefan Bănică

Sărbătorile vin! Sărbătorile vin!

Nu cred că mai e vreun secret în acest sens, mai ales că magazinele s-au pregătit cu promoții și oferte peste oferte tocmai de prin octombrie..

15196021_1777473965847381_3375583154578077591_o

Sursă foto: site

Iar pentru că nu poate fi Crăciun fără concertul extraordinar al minunatului Ștefan Bănică, anul acesta îl vom putea auzi și la Cluj. Păi, chiar așa, numai bucureștenii să se bucure de frumosul concert de colinde? Așadar, pe 12 Decembrie va avea loc primul concert de Crăciun marca Ștefan Bănică în Ardeal. Vă invit să vă luați iubitul, iubita, pe mama și pe tata, bunica, bunicul, prietena cea mai bună, vecina de la 3, cățelul și purcelul și să veniți la Sala Polivalentă din Cluj Napoca să luați parte la un concert extraordinar. Puteți veni chiar și dacă nu sunteți din Cluj..ce știu eu, poate ești cel mai loial fan al lui Bănică și vrei să iei parte la cele două concerte de Crăciun de anul acesta! 🙂

@Meaningful împreună cu Web Roll Agency îl aduc pe Ștefan Bănică La Cluj. Aceștia au organizat și un concurs pentru fanii celebrului cântăreț, unde pot câștiga două invitații la concertul de colinde de pe 12 Decembrie. Ce trebuie să faci pentru a în posesia invitațiilor? Simplu, urmezi cei trei pași:

1, Trebuie să dai like paginii de facebook Meaningful și Web Roll Agency.

2. Dă share postării de pe pagina lor de facebook, în care anunță concursul, folosind următoarele hashtaguri: #MeaningfulDaStartulColindelor #StefanBanicaLaCluj #WebRollAgengy (atenție, folosiți toate cele 3 hashtaguri și nu folosiți diacritice).

3. Adaugă în comentariile postării numele persoanei cu care vrei să mergi la concert.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 Decembrie și vor fi extrași prin random.org.  Atenție, invitațiile sunt valabile pentru concertul din Cluj! 🙂 Eu zic că e un concurs simplu și fain și ar fi păcat să nu participați.

Mult succes vă doresc!

2 Replies to “Concurs concert Ștefan Bănică”

  1. Sărut mana. La Hrusca nu mai aveți bilete? Doamne ajuta.

    1. Bună, nu știu detalii despre concertele lui Hrușcă 🙂

Leave a Reply