OOTD – casual look

A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol de tip OOTD aici, așa-i? Răspund tot eu: așa e!

În rubrica de fashion cam bătea vântul, așa că era timpul pentru o nouă ținută. Până să mă mobilizez eu și să decid ce ținută să pozez, am primit un colet cu câteva hăinuțe drăguțe de la Bonprix. V-am arătat și pe Insta Story ce hăinuțe mi-am ales de pe site-ul lor, dar astăzi vă vorbesc mai pe larg despre ele. Nu mi-a fost ușor să-mi aleg o ținută de pe site-ul lor, căci au zeci de articole vestimentare super cool, numai bune de purtat în acest sezon.

Nu știu cum sunteți voi, însă eu mă simt cel mai comod atunci când port rochii sau fuste cloș midi, asortate cu o cămașă sau un pulovăr oversized. Îmi place că mă simt feminină, sexy și confortabil în același timp. Uitându-mă în propria-mi garderobă, observ că dețin mai mulți jeans decât fuste sau rochii. Poate te întrebi cum am reușit o asemenea performanță. Nu știu, și eu mă întreb același lucru.

Poate că din cauza faptului că jeansii sunt mult mai versatili și îi pot combina rapid și ușor cu multe lucrușoare din dulap. Poate că mă plictisesc repede de hainele din garderobă și îmi doresc ceva nou. Sau poate pentru că mă îndrăgostesc de o pereche de jeans și nu pot spune nu. Așa cum s-a întâmplat și cu această pereche de blugi slim de la Bonprix.

Mi-au plăcut că nu sunt lungi până în pământ. Îmi doream de foarte mult timp o pereche de blugi până la jumătatea gambei, așa că m-am bucurat mult atunci când am văzut blugii slim 7/8 pe bonprix.ro. Partea amuzantă e că tot lungi îmi vin și aceștia pentru că, deh, sunt minionă. Blugii sunt din material elastic, însă se așează foarte bine pe corp. În același timp, nu își pierd din textură, în sensul că nu am observat să se lase materialul. Încă, cel puțin. Eu am mai avut o pereche de jeans de la Bonprix și sunt la fel de frumoși și rezistenți și acum precum în ziua în care i-am primit.

După cum puteți vedea, am optat pentru o ținută lejeră, casual. Astfel, în partea de sus am ales pentru o cămașă. După cum puteți observa, sunt mare fan cămăși. Indiferent de model, material, imprimeu și croi. Le iubesc și mereu îmi voi face loc în garderobă pentru o cămașă frumoasă. Precum e cea de la Bonprix. Este realizată dintr-un material subțire și mătăsos, foarte plăcut la atingere. De asemenea, are o culoare deosebită, care îmi place la nebunie. Această cămașă este ușor evazată, însă nu este oversized, așa cum am spus inițial în Stories. Găsiți aici mărimile disponibile pentru această cămașă. Bineînțeles că această cămașă, în mod normal, nu ar fi așa lungă, dar așa pățesc minionii. Tot răul spre bine, căci o pot purta pe post de rochie. Cool, nu-i așa?

Un alt lucru care îmi place la această cămașă sunt nasturii. Niște perluțe drăguțe care dau un aer sofisticat cămășii. O ador! Efectiv o ador! Un singur lucru am de comentat legat de această cămașă: se șifonează destul de repede. În rest, e perfectă!

Închei această ținută cu sneakersii Bonprix. Niște minunății, nu alta. Inițial pusesem ochii pe o pereche de teniși, însă nu aveau mărimea 37 disponibilă. Ce îmi place la această pereche de sneakerși este faptul că sunt căptușiți, ceea ce face posibilă purtarea lor și în sezonul rece. Imprimeul lor este de-a dreptul adorabil: acesta a fost unul dintre factorii decisivi în achiziționarea lor. Deși modelul este unul văratic – cactuși, ananas, morcovi, bufnițe și famingo – îmi place să-i port și toamna, tocmai pentru pata de culoare pe care o dă ținutei. Sunt comozi și au talpa destul de groasă și solidă.

Să știți că pentru toate produsele pe care le  cumpărați de pe Bonprix, trebuie achiziționată mărimea normală pe care o purtați. Când am primit coletul am crezut că toate produsele îmi sunt mari, însă, ghici ce?! Toate îmi vin perfect.

Vă las mai jos și un clip pe care l-am filmat în weekend la Creole, un nou local din Cluj cu cele mai bune eclere. Spune asta o persoane care nu prea iubește dulcele.

Leave a Reply