No more hair, isn`t that sweet?!

epilare-definitivă-ipl-nomasvello

Uneori mi-aș fi dorit să mă fi născut undeva prin anii 70, căci pe atunci treaba asta cu epilatul nu era atât de prioritară. Pe atunci persoanele publice sau marile vedete erau iubite chiar și atunci când își etalau mini pădurea tropicală pe brațe sau în zona axilei. Dar, societatea a evoluat și într-o zi o tanti a venit cu ideea de a scăpa de păr. Acum, în 2017, este de bun simț să te epilezi pe picioare, inghinal, brațe, axilă și mustață. Și nu aș avea nimic de comentat despre acest subiect, însă doare!! Și orice ființă de sex feminin poate să confirme acest lucru. Dacă stau și mă gândesc mai bine, și masculii pot confirma dureroasa experiență a epilatului, căci nu-i așa, ne cam ajung din urmă cam la tot ce ține de îngrijirea personală.

Și ne apucă groaza când trebuie să ne gândim că iar vine momentul în care trebuie să ne epilăm. Fie că vine vorba de epilator, ceară, ață, sugaring – e o tortură la adresa noastră. Eu am ajuns la performanța de a mă epila singurică, dar să nu credeți că-s vreo masochistă sau ceva. Ha ha..

În 2017 putem să ne bucurăm de e metodă de epilat mai puțin dureroasă, însă foarte eficientă. Este vorba despre epilare definitivă cu IPL ( lumină intens pulsată). Nomasvello a reușit această performanță încă din 2007 în Spania ( cele care ați urmărit telenovele probabil că v-ați dat seama de semnificația acestui termen; nomasvello = fără păr), iar în România a ajuns abia în 2010.  La nivel mondial sunt aproximativ 1200 de Centre de epilare definitivă Nomasvello și 28 de astfel de centre se află în România în mai multe orașe: Arad, Cluj, Brăila, București, Bacău, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești și Ploiești!

Eu am intrat pentru prima dată într-un salon de înfrumusețare Nomasvello în Polus Center din Cluj prin 2015. Trebuie să recunosc că atunci eram destul de sceptică, nu puteam să înțeleg prea bine acest concept. Acum îmi este destul de clar ce avantaje am dacă aleg epilarea definitivă cu IPL:

  • Nu te mai doare!! Eventual vei simți ceva asemănător cu mici pișcături. Eu zic că este foarte ok, comparativ cu durerea de la ceară sau epilator.
  • Nu mai ai grija părului! După ce termini acest tratament de îndepărtarea părului nedorit, poți să-ți iei o grijă de pe cap. Cine nu visează la așa ceva?
  • Metodă simplă și rapidă de a scăpa de părul nedorit!
  • Pielea devine mai catifelată! Da, acesta este unul dintre avantajele care-mi place cel mai mult. Pentru că am ajuns să cunosc fetele de la acel salon din Polus, mi-au arătat „evoluția” lor. Și mi-a plăcut!

 

epilare-definitivă-ipl

Există și dezavantaje?

Nu știu dacă sunt chiar dezavantaje, dar sunt și câteva aspecte pe care trebuie să le știi. De exemplu, trebuie să ai grijă câteva săptămâni cu expunerea la soare. E musai să întrebi specialistul cum trebuie să procedezi în acest sens! De asemenea, e posibil ca epilarea definitivă să nu fie eficientă pe firele albe. Dar, acum stau și mă întreb: cine are fire albe pe corp?

La un scurt search pe google a cuvintelor cheie „preț epilare definitivă”, vei observa că e destul de scump. Da, nu o să mint că este ieftin, dar dacă te gândești pe termen lung, vei vedea că se merită. În funcție de pigment, tipul de piele și alți factori, vei afla numărul ședințelor pe care trebuie să le urmezi. Iar dacă pui în balanță banii pe care-i dai la salon pentru epilat în fiecare lună, eu zic că tot pe acolo ajungi, poate chiar mai mult.

La Nomasvello poți beneficia și de alte tratamente corporale și facile, precum albirea dinților, tratamente împotriva acneelor, tratamente anticelulitic și de fermitate. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul lor! 🙂

Eu m-am hotărât, voi începe cu un tratament pentru acnee.

Sursă foto: nomasvello.ro

xoxo

Leave a Reply