Melkior lansează un nou produs: HOLO Nails

holo-nails-melkior

Dacă mă urmăriți pe Instagram, înseamnă că ați văzut pe Insta Story că am primit un produs nou de la Melkior, care urmează să fie lansat săptămâna viitoare. Sunt fericită să folosesc noul lac de unghii Holo Nails de la Melkior în premieră și de această dată.

holo-nails-melkior

lac-de-unghii-melkior

colectie-noua-oja-melkior

Când am deschis prima dată plicul super fancy de la Melkior, am dat peste o mulțime de confetti. Imediat am început să-mi dau filme cum că aceste micuțe bucăți de confetti sunt, de fapt, folii de transfer care se aplică peste lacul de unghii și oferă nu-știu-ce-aspect! Blonduța de mine! 😀 Tare mult am râs când am realizat că acestea sunt doar de decor și nu au deloc treabă cu unghiile.

Să trecem peste acest mic moment comic-tragico-penibil și să revenim la produsul – vedetă. Deși eu nu-s mare fan lac de unghii ori sidef, îmi place mult lacul de unghii Holo Nails. În primul rând îmi place culoarea: finuță, dar foarte glam. Mi-am dat jos imediat gelul de pe unghii și mi-am aplicat un strat de ojă. Am rămas plăcut surprinsă cât de repede se usucă. Nici bine nu am terminat de aplicat un strat de ojă pe o unghie, că s-a și uscat.

lac-de-unghii-melkior-holo

Holo Nails este pur și simplu fantastic! Îmi place mult textura sa. De regulă, lacurile de unghii care conțin sidef sunt mai greu se aplicat, fiind mai pretențioase. Ei bine, nu și lacul de unghii Holo Nails. Se întinde perfect dintr-o singură aplicare, însă dacă îți dorești o culoare mai intensă, e indicat să aplici două straturi de lac.

De asemenea, îmi place mult luciul și irizațiile sale. Am impresia că sunt dată cu o ojă semipermanentă și nu cu un lac de unghii normal. E ge-ni-al! Sunt curioasă să văd și cât rezistă pe unghii.

Colecția de lacuri de unghii Holo Nails va fi lansată pe 22 noiembrie 2017 la ora 10. Dacă doriți mai multe detalii despre acest produs sau dacă doriți să-l adăugați colecției voastre de lacuri de unghii, notați-vă această dată!

xoxo

 

Leave a Reply