Mat touch foundation – fond de ten la superlativ

fond-de-ten-mat

De-a lungul timpului am încercat multe fonduri de ten și nici unul nu mi s-a potrivit așa bine precum fondul de ten de la @Flormar. Acum chiar îmi pare rău că nu am descoperit acest brand mai devreme, căci efectiv m-am săturat să-mi arunc banii pe fonduri de ten pe care nu le pot folosi. Ba nu aveau grad de acoperire suficient de mare, ba erau prea închise pentru tenul meu, ori erau prea deschise, ba nu rezistau suficient de mult timp pe față, lăsându-mi tenul pătat ori îmi apăreau coșuri. H-o-r-r-o-r!!!

fond-de-ten-mat

Descrierea oficială

„Conferă tenului un aspect mat și catifelat, asigură un ten impecabil pe tot parcursul zilei. Ajută ca acesta să se mențină sănătos datorită efectului antioxidant al vitaminei E. Mat Touch Foundation este ideal pentru tenurile mixte şi grase, asigurând o acoperire maximă dată de textura sa bogata.”

Părerea mea

După cum am mai spus, este unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le-am testat vreodată. Deși ei spun că gradul de acoperire este mediu spre mare, eu aș spune că este mai degrabă mare spre foarte mare. Din punctul meu de vedere, Mat Touch Foundation de la Flormar este un fond de ten la superlativ!

fond-de-ten-flormar

Ce îmi place la Mat Touch Foundation:

– Tenul meu este catifelat, dar nu lucios. În combinație cu pudra translucidă, fondul de ten este și mai eficient (aviz persoanelor cu tenul mixt sau gras).

– O singură pompiță este suficientă pentru machiajul feței – deci nu faci risipă de produs.

– Acoperă excelent imperfecțiunile tenului. Pentru tenul mixt este recomand totuși o baza de machiaj și/sau pudră translucidă. Nu veți regreta.

– Rezistă pe față o zi întreagă, fără să lase tenul pătat.

– Raportul calitate-preț este mai mult decât bun: să dai pe un fond de ten ca acesta între 50 și 60 de lei este super-per-mega-ultra-cool!

– Are un parfum discret foarte plăcut.

– Se aplică foarte ușor, atât cu degetele, cât și cu pensula sau burețelul. Și se întinde perfect!

 

Ce NU îmi place la Mat Touch Foundation:

Un singur lucru nu îmi place: îmi pătează ecranul telefonului și, cum e foarte rezistent, de curăță greu.

Tips:

1. Dacă alegeți și pudra translucidă în combinație cu acest fond de ten, să știți că vă închide puțin tenul.

2. Personalul Flormar din Cluj este foarte amabil și cunoaște foarte bine produsele. Good job! 🙂

 

xoxo

Leave a Reply