Mândră că sunt BLC-istă

În ultima vreme, am dat pass la blog, și asta nu pentru că nu aveam idei pentru postări, ci nu aveam timp și energie. Am avut oportunitatea de a lucra la un proiect frumos, alături de o echipă fantastică și având invitați excepționali. Vă voi povesti puțin despre Lady today, business lady tomorrow,ediția 3, căci la acest proiect am lucrat noi (organizația) timp de aproximativ două luni. Este un eveniment dedicat femeilor care vor mai mult de la propria persoană, care vor să se autodepășească și care cred în forțele proprii. De ce am realizat acest eveniment? Pentru că dorim să sprijinim și să inițiem studentele în mediul business, să ajutăm la dezvoltarea lor ( dar și a noastră) personală și profesională, pentru a putea gestiona cât mai bine cariera, dar și viața personală, alături de familie.

11061988_764183923650301_8753934812554577451_n

Evenimentul, găzduit de The Office Cluj Napoca timp de trei zile, a fost unul reușit și asta tocmai am dat dovadă de perseverență și profesionalism. Dorim să mulțumim sponsorilor noștri pentru că ne-au fost alături și am avut cele mai originale și minunate premii. De asemenea, mulțumim speakerilor noștri pentru că au crezut în noi și ne-au susținut până în ultimul moment, ba chiar s-au oferit să ne ofere consultanță sau să ne ajute ori de câte ori avem nevoie.

Lady today, business lady tomorrow a fost organizat de Business Ladies Club, din care sunt mândră că fac parte. Multă lume m-a întrebat de ce sau ce are această organizație mai presus de altele. Nu vreau să înțelegi faptul că celelalte organizații sunt praf și nu organizează evenimente sau conferințe pe teme interesante, dar BLC este mai special. 🙂 Voi enumera câteva aspecte care m-au motivat și m-au făcut să rămân în această organizație.

– faptul că părerea ta este importantă și se ține cont de ea

– dacă nu ai idei, nu ești ignorat sau marginalizat, ba din contră

– ”te rog” și ”mulțumesc” nu ne sunt străine și nu le folosim doar cu persoanele pulice, influente, ci le folosim mereu

– primim și cerem feedback, ceea ce ne ajută enorm la consolidarea echipei

– organizăm traininguri, conferințe și pentru membrele organizației, nu doar pentru persoanele din afara ei

– liderii organizației cred în tine și în potențialul tău, și asta se vede clar atunci când îți încredințează un task

– organizăm ieșiri informale ( teatru, cafele etc) tocmai pentru a ne cunoaște mai bine

– înveți lucruri prețioase în timp real și ți se oferă o gamă largă de oportunități

– suntem învățate să avem atitudinea corectă, să ținem cont de părerea fiecăruia și să fim responsabile

1536653_571425076259521_795981826_nSă nu credeți că nu suntem certate pentru tâmpenii pe care le facem sau pentru lucruri pe care le omitem, dar suntem certate în așa fel încât să ne vedem greșelile. Mă bucur enorm de mult că sunt o BLC-istă și că fac parte dintr-o familie cu membre așa frumoase și talentate!

P.S. Am uitat să vă spun că evenimentul s-a terminat cu o gală, găzduită de Bastionul Croitorilor, unde au venit fetele de la Nuages Quartet să ne încânte cu muzică clasică! Vă garantez că o să vă placă! 🙂

2 Replies to “Mândră că sunt BLC-istă”

  1. hm, mi s-a parut mie ca nu te-am mai vazut de ceva timp pe aici. Interesanta ideea BLC – ma duc pe pagina lor de fb sa aflu mai multe 🙂

  2. Hehehe..mă bucur că mi s-a simțit lipsa 🙂 să-mi spui cum ți se pare ideea BLC. 😀

Leave a Reply