Manager de top vs. manager de duzină

Dacă facem o mică analiză de piață, observăm că există un procent destul de mare de persoane care intenționează să urmeze cursuri management de proiect. Și sunt o mulțime de astfel de cursuri care promit câte-n lună și-n stele într-un timp record, dar cum distingem un curs manager de proiect eficient, de calitate, de unul mai puțin bun sau chiar mediocru? Care este diferența dintre un manager de proiect de top și un manager de proiect de duzină?

Răspunsul se află în rezultatele acestora și în abilitatea acestora de a gestiona și analiza riscurile și probleme întâmpinate și de a coordona o întreagă echipă de project management.

Alp Edu Pro_slogan_logo_p

Aflată sub umbrela The Open University Business School din Marea Britanie, ALP Edu Pro este o companie specializată în livrarea cursurilor de management în România. Din punctul meu de vedere, consider că The Open University (OU) oferă cursuri de calitate pentru construirea unei cariere în management de succes și am să vă spun și de ce. OU face parte din elita școlilor de business la nivel global în ceea ce privește certificarea programului MBA. Acest lucru spune multe despre calitatea informațiilor primite de către participanți, dar nu mă rezum doar la un singur argument. Așadar, vă prezint mai jos  doar câteva dintre beneficiile oferite de către The Open University:

  1. au autorizație ANC;
  2. au o experiență de peste 15 ani în activitatea lor;
  3. sunt creativi și transmit acest lucru și participanților – dovada o găsiți mai jos
  4. cursurile sunt interactive și sunt adaptate nevoilor participanților;
  5. vei primi atât suport teoretic alcătuit din manuale și acces la platforma e-learning, cât și suport practic esențial pentru un manager de proiect de top ce cuprinde studii de caz și articole elaborate din domeniu;
  6. cursanții noi vor dobândi abilități noi pentru a putea implementa oricând un proiect nou, iar cei care au deja un capital de cunoștințe în acest domeniu vor învăța să-și pună mai bine în valoare acest capital pentru rezultate cât mai eficiente.

project-management

 

Mai sunt și alte beneficii pe care The Open University vi le oferă, însă vă las pe voi să le descoperiți. Nu uita, nu te mulțumi cu titlul de manager de duzină, alege să fii un manager de top! Alege să fii cel mai bun! Alege o echipă de profesioniști pentru a excela!

xoxo

Sursă foto: theopenuniversity.ro

 

 

Leave a Reply