Cumpărături făcute în MARE secret

cumparaturi-secret

În ziua de azi, totul se întâmplă într-un mare secret: oamenii se căsătoresc în secret, se despart în secret, fac copii în secret, călătoresc în secret, ba mai mult, își fac operații estetice în mare secret! Ca să nu stric acest trend, astăzi o să vă spun, în MARE secret, de unde îmi cumpăr eu produse profesionale de top ca să îmi răsfăț pielea, tenul și părul. Desigur, totul în cel mai mare secret!

BeautyOneShop.ro este magazinul online de unde îmi fac eu cumpărăturile în mare secret deoarece aici găsesc produse de calitate, de la cosmetice și machiaje profesionale până la uleiuri și măști pentru îngrijirea podoabei mele capilare. Bineînțeles, și aceste produse sunt realizate în mare secret de către o echipă profesionistă!

Cum am aflat de acest magazin minunat? Vă povestesc imediat, dar înainte trebuie să vă mai spun un mare secret: pentru mine BeautyOneShop.ro nu este un simplu magazin, ci reprezintă paradisul cosmeticelor atent selectate și frumos prezentate într-o pagină web.

beautyone-logo

După o scurtă discuție, în mare secret, cu un make up artist, am aflat tipul de fond de ten care mi se potrivește. Este vorba despre fondul de ten cu efect de lungă durată de la Paese – Long Cover! Dar, ssshhhhh! Este un secret, da?! Este perfect pentru aproape orice tip de ten deoarece are o acoperire foarte mare fără să încarce tenul și se așeză foarte bine pe piele. Văzut. Testat. Apreciat. Cumpărat. Efectiv m-am îndrăgostit de el în mare secret! Am să vă arăt și o poză cu el, tot în mare secret.

Iar pentru că în realizarea unui machiaj profesional nu ne rezumăm doar la fond de ten, în continuare, vă voi recomanda câteva produse din gama Paese care mi-au plăcut mult și pe care le-am comandat în mare secret!

Clair Concealer Brightening – Iluminator Anticearcăn. Având o textură cremoasă, acest produs intră rapid în piele, acoperă cearcănele, iluminează zona din jurul ochilor și  îndepărtează orice urmă de oboseală. Acest lucru se întâmplă în mare secret!

clair-iluminator-anticearcan

Bamboo Powder – Pudră cu Proteine de Mătase. Această pudră reglează excesul de sebum și matifiază tenul pe o durată mai lungă. Tot în mare secret vă spun că această pudră conține pulbere de mătase de lux care oferă strălucire subtilă și reduce ridurile fine ale tenului.

Tușul de ochi lichid Deepliner vă ajută să trasați o linie precisă pentru un look dramatic. Secretul stă în faptul că se usucă rapid și este rezistent la umiditate.

Pentru un machiaj profesional de la BeautyOneShop.ro vă recomand cu mare drag și în mare secret aceste produse.

Voi ce lucruri faceți în mare secret?

xoxo

Sursă foto: beautyoneshop.ro și Pinterest

 

Leave a Reply