Investește în tine ca să poți investi în copiii tăi

Cea de a doua probă din cadrul competiției SuperBlog a picat într-un moment cum nu se poate mai potrivit în viața mea. Vă întrebați de ce? Ei bine, aflați în rândurile ce urmează.

De aproximativ două luni am urmat calea vegetarianismului și trei săptămâni de când am introdus în regimul meu alimentar sucuri naturale. Știu, știu, v-am umplut capul cu povești aparent clișeice, dar vă invit să urmăriți un cadru din viața unei familii moderne.

El, Ea și doi Ei mici la cină. El și Ea sunt obsedați ca cei doi micuți Ei să mănânce cât mai sănătos, cât mai multe fructe și legume proaspete și cât mai puțin junk food și dulciuri, asta în timp ce El și Ea sunt pe perfuzie de cafea, țigări și cola. “Mami, tu nu ai voie Cola că ești mic și nu este sănatos!” 

Și acum vine întrebarea: de ce noi ca și adulți consumăm lucruri nesănatoase și le evităm pe cele sănătoase sau le consumăm în cantități foarte mici? De ce alegem pentru 5 minute de plăcere, să consumăm chestii dubios de nesănătoase și chiar periculoase? Merită? De ce investim doar în copiii noștri și nu investim și în noi? De ce suntem mai atenți la alimentația copiilor și ne neglijăm pe noi?

Storcator-presare-rece

Nu zic acum să renunțați la carne și să deveniți toți vegetarieni sau vegani. Nu vă încurajez să începeți acest proces dacă nu sunteți pregătiți, dar ceea ce vă încurajez din tot sufletul să faceți este să consumați mai multe sucuri. Mai ales sucurile produse cu storcătorul prin presare la rece, Hurom. De exempu, Hurom HZ Alpha este cel mai nou storcător prin presare la rece și vine la pachet cu o garanție de 10 ani la motor. Nice!

Sfatul meu pentru voi, dragi cititori, este următorul: trăiți sănătos. Investiți în voi ca să puteți investi în copii voștri! Voi sunteți ceea ce alegeți să mănâncați, să nu uitați asta. Trupul vostru este templul vostru, asigurați-vă că este unul de bine întreținut.

Acum să nu vă imaginați că un suc pe lună va face diferența. Și nici nu încecați să consumați într-o zi o cantitate dublă de suc pentru a recupera minusurile din zilele precedente. Ar trebui să devină un stil de viață, un obicei sănătos pe care să-l îmbrațișăm și promovăm tot mai intens.

De un storcător cu presare la rece și nu unul obișnuit? Ei bine, au o tehnică diferită de a obține sucul din fructe ori legume: nu folosesc lame pentru obținerea sucului și, astfel, sucul rezistă de până la 48 de ore super fresh, fără să se oxideze. Și un alt aspect foarte șmecher e faptul că acest aparat poate stoarce fără probleme și rădăcinoase dure.

Sucul meu zilnic realizat cu storcator presat la rece cu sfecla, mar si telina

Un astfel de storcator îl puteți găsi în magazinul profistore.ro. Hurry up ca să prinzi promoțiile Hurom!

Articol scris pentru proba a doua din competiția SuperBlog!

Leave a Reply