Inovație Caroli

carolimetru-termic-caroli

Caroli Foods a introdus pe piață un nou concept, absolut genial. Mai exact, #mâncarecunotificare. Ei bine, de acum nu vei primi notificări doar de la Facebook, ci vei primi și de la salamurile Semenic Extra de la Caroli. Acum și o etichetă poate fi smart, nu doar televizoarele, telefoanele, ceasurile și alte gadget-uri pe care le mai avem prin casă. Iar pentru că această etichetă nu este una oarecare, ea are și un nume: carolimetru termic.

Ce este un carolimetru termic? 

Practic este un cadran termic atașat pe ambalajul produsului. Acest carolimetru termic este, din punctul meu de vedere, cel mai rapid și eficient mod de a verifica dacă salamul tău este păstrat la temperatura potrivită.

Cum funcționează?

Simplu: urmărești culoarea de pe etichetă. Carolimetrul termic de la Caroli funcționează cu două culori, respectiv, galben și verde. Culoarea verde indică faptul că produsul este păstrat la temperatura potrivită ( temperatura ideală este între 2-8° C), iar culoarea galbenă te atenționează că produsul se află la o temperatură mult mai ridicată decât cele 8 grade. Bine, acum să nu te aștepți ca cele două culori să se schimbe brusc: verde – galben. E bine de știut faptul că durează aproximativ 40 de minute ca eticheta să se schimbe în culoarea galben, dacă produsul este lăsat la o temperatură de 26 de grade. De asemenea, este important de reținut faptul că această etichetă nu-ți garantează că produsul se află în termenul de valabilitate, ci are rolul de a te atenționa dacă produsul este păstrat ori ba în condiții optime.

Cum mă ajută acest carolimetru termic?

Dacă ești zăpăcit (așa ca nepotul meu) și uiți să pui salamul înapoi în frigider, eticheta îți va atrage atenția asupra acestui fapt. De asemenea, este posibil ca termometrul frigiderului tău să nu funcționeze cum trebuie și astfel te miri de ce se strică în frigider mâncarea..Da, carolimetru termic de la Caroli chiar este bine gândit și sper să se aplice la cât mai multe sortimente de produse. Această etichetă smart este și o soluție eficientă de a ajuta copiii – și nu numai- să fie mai atenți la mâncarea pe care o consumă, deoarece switch-ul de culori îi fascinează.

Vă invit să vizionați reclama de la salamul Semenic Extra de la Caroli, este tare haioasă. Mie mi-a plăcut mult!

 

Voi ați testat carolimetrul termic? Cum vi se pare acest concept?

xoxo

Sursă foto: caroli.ro

 

 

Leave a Reply