I don`t care. I love it!

Din când în când, atunci când am prea mult timp liber și nu am ce face cu el, mă uit la concertele live ale Rihannei, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cirus, Britney Spears, Madonna, Katy Perry, etc, mai exact gașca asta Illuminati. Nu mă uit niciodată la un concert cap-coadă pentru că e de-a dreptul plictisitor și iritant. 

Noțiunea de ”fan” pentru mine este total necunoscută, pentru că nu pot spune că am un cântăreț favorit. Nici din România, nici din afara ei. Apreciez persoanele care cântă frumos, apreciez artiștii pentru unele interpretări extraordinare, dar atât. Nu îmi vine nici să-mi tai venele, nici nu-mi ies din minți când îi văd la un concert, nu au influență asupra mea, nu-i idolatrizez. Într-un cuvânt, nu mă impresionează.

Nu sunt genul care urmărește activitatea ”idolului” meu, nu știu când și unde au concerte și nici nu aș da bani ca să-i văd live. Oricum, Rihanna săraca de ea, pare că nu are aer pe scenă; începe un vers și nu-l mai poate duce la bun sfârșit. Noroc de band. Beyonce, din punctul meu de vedere, se behăie pe scenă și  lustruiește scena cu mișcările ei lascive. Să nu mai vorbim de Katy Perry care are o voce așa ascuțită încât te deranjează maxim și nu poate cânta propriile piese. 

Și eu ascult Rihanna, Beyonce etc, câteva piese îmi plac, dar repet, nu sunt fanul lor. Nu m-aș rade în cap precum celebra Rihanna, nu aș purta accesorii cu Baphomet și alte entități, etc. Și cu atât mai mult, nu le-aș cumpăra cadouri. Guess why! Nu le pasă de plușurile voastre. Și puținele vedete care mai apreciază chestiile astea, le păstrează până când se termină concertul și scapă de ele. Rihanna, într-un concert chiar a înjurat un fan pentru că a aruncat pe scenă ( dar nu în ea), cu un ursuleț de pluș. WTF? Așa ceva nu se face, Riri, dar ghici ce? Ei nu-i pasă de ceea ce credem noi, ea doar își face treaba și mai scapă câte un ”mulțumesc” pentru că știe că are nevoie de fani ca să existe. 

Așa că, tinerilor, vedeți-vă de treabă și nu mai vă lăsați prostiți de industria muzicală! 

Leave a Reply