Hello! Can you see me?

Hello! Can you hear, ăăăă…pardon, can you see me?

Eu sunt Adele. Evident că nu mă recunoașteți. Tocmai m-am deghizat ca să vă pot spune următoarea chestie. Săptămâna viitoare voi merge, în mare secret, în vacanță. Știți voi, noi vedetele, facem totul în mare secret. Facem shopping în secret, mergem la sală în secret, mâncăm în secret, ne căsătorim în secret, divorțăm în secret, naștem în secret, respirăm în secret. Tot în secret vă zic unde îmi voi petrece o vacanță de o săptămână.

Toată lumea ar crede că mă duc pe ceva insulă pustie sau ceva destinație exotică izolată, dar am ales, în mare secret, of course, oferta de vacanțe Christian Tour. Vacanța aceasta, deși e planificată în mare secret, o voi petrece la maximă vedere. În Bulgaria. Nimeni nu s-ar gândi să mă caute acolo. Știi tu cum sunt paparazii, scriu că am numai fițe și figuri. Și nu numai din acest motiv am ales Bulgaria, stați numai să vedeți ce planuri faine, dar secrete am.

christiantour

Prima provocare va fi să trec de controlul de securitate de la aeroport. Pentru aceasta îmi iau o perucă, ochelari de soare și două eșarfe mari. Nu le folosesc pe amândouă deodată, dar le voi schimba imediat cum ajung în aeroport ca să creez o mică diversiune. Pentru un efect mai dramatic, îmi desenez și două alunițe pe bărbie. Atenție, totul se petrece în foarte mare secret. Apoi îmi iau un costum de agent de pază și trec foarte sigură pe mine și în super mare secret pe lângă check-in. Am văzut că funcționează în filme, trebuie să funcționeze și în viața reală, așa-i?

Odată ajunsă în Bulgaria, mă întâlnesc cu prietena mea cea mai bună în fața aeroportului, unde ne așteaptă mașina. Pentru acest sejur am ales full option: transport, cazare și masă. Bineînțeles, asta după ce am făcut 10 ture de aeroport, am intrat în două cafenele fără să cumpăr nimic și mi-am proptit un ziar sub nas numai ca să stau cu ochii holbați în el și să evit, astfel, orice contact vizual.  Nu pot risca să mă recunoască cineva și să fiu asaltată de fani, poze și autografe. E vacanță și merit să fiu pe modul incognito. Măcar o săptămână pe an!

Mi-am exersat un nou accent pentru a nu fi recunoscută. Ba mai mult, mi-am pus și un aparat dentar și am înghițit un butoi cu heliu. Evident, totul în cel mai mare secret!

Când ajung la recepția hotelului și văd în fața mea pe cineva să se uită înspre mine, îi arunc o bomboană cu mentă. Dacă mă recunoaște? Mai mai bine încep eu să mănânc un baton de ciocolată în cel mai urât mod pentru a-și muta privirea în altă parte și să mă simt în siguranță!

Ajung astfel în siguranță în cameră. Bine, nu în camera pe care am închiriat-o inițial, ci în următoarea. Așa, la derută!

Mă pun să dorm în mare secret, căci sunt obosită tare. Ca să nu mă recunoască nimeni, trag perdelele și îmi pun preventiv o pătură pe cap peste sacul meu de dormit cu glugă.

Bulgaria-Albena

Postez o poză pe Facebook cu o plajă superbă – în secret, desigur – ca să creadă lumea că sunt în Albena. Eu, de fapt, mă aflu în stațiunea Nisipurile de Aur. Și să nu credeți că am ales varianta All Inclusive pentru că am gabarit depășit. Bulgaria mai are și altceva de oferit, nu doar tone de mâncare pentru stomac. Și pentru cel altceva am ales eu Bulgaria.

Chiar lângă stațiune se află parcul natural „Nisipurile de Aur”.  Voi vizita acest parc împreună cu prieten mea în mare secret, așa cum v-am obișnuit. Va fi o plăcere să ne plimbăm cu biciclete și să petrecem o zi în natură. Bineînțeles, îmi iau ochelarii de soare la mine, haine cu două mărimi mai mari și o pălărie care îmi acoperă jumătate de față. Mă simt liberă și fericită!

Tot în mare secret vă voi spune și legenda acestei stațiuni. Pe scurt, se spune că niște pirați au îngropat o comoară cu mult aur. În secret, logic! După ce comoara nu se mai afla în pericol, s-au dus să o dezgroape și, ghici ce? Nu au mai găsit-o. Se spune că aurul s-a transformat, în timp, în nisip. Nisip auriu, desigur!

Va fi o reală plăcere să descopăr plaja. Deși apa va avea mai puțin de 22 de grade, pentru mine e perfect. Mulți dintre turiști se plâng că apa e rece, că nu poți face baie, etc. Eh, așa e când vii din țări cu multe grade! Voi înnota în secret și voi sta la soare. Cred că va fi prima dată când nu va trebui să mă deghizez. Plaja va fi doar a mea. Și a prietenei mele, helău?!

Peisajul văzut în secret de la înălțime va fi de-a dreptul fantastic! Sunt convinsă că nu aș schimba acest tablou rămas imprimat pe retina ochilor mei, pentru nimic în lume. Bine, poate doar pentru o imagine cu copilul meu!

În mare secret voi mânca mâncat și o pizza. Da, știu că îmi face rău la corzile vocale și că îmi provoacă refuz esofagian, însă vreau să nu se prindă lumea că-s chiar eu. Încă nu v-ați prins? Dar shhh, e micul nostru secret!

Am mai câteva activități secrete pentru zilele care urmează: să descopăr barul cu cele mai bune beri din Europa, să ajung la Maimunarnika Rope Park, să beau rakia – poate așa voi mai scoate un hit și să vizitez monumentele grecești despre care am tot auzit lucruri frumoase. Toate acestea, în cel mai mare secret!

Să vă mai zic ceva în secret? Această experiență a mea va apărea în concursul Spring SuperBlog 2018!

xoxo

Sursă foto: christiantour.ro

 

 

 

 

2 Replies to “Hello! Can you see me?”

  1. Valeria Chertes says: Reply

    Mult succes iti doresc!

    1. madmoiselle says: Reply

      Mulțumesc frumos 🙂

Leave a Reply