Cum m-am îmbrăcat la The Woman

rochie-sacou-sexi

După cum bine știți, am participat la conferința The Woman în martie. Totul bine și frumos, zâmbete și voie bună până când m-am uitat în garderobă și am observat că nu aveam cu ce să mă îmbrac. Doar nu mă apuc acum să port aceleași ținute la toate evenimentele la care merg în calitate de blogger. Și în plus, vorbim de THE WOMAN, nu o ieșire la teatru sau ceva.

Știam din start că vreau rochie, dar nu mă puteam decide asupra modelului. Cum conferința nu avea un dress code impus, mi-a fost și mai greu să fac o alegere. Voiam o rochie drăguță, în care să mă simt bine și care să mă reprezinte. Și beculețul roșu s-a aprins: rochie sacou.

Și dă start cotrobăitului prin magazinele online după o asemenea rochie. Magazinul câștigător a fost InPuff. Fetelor, atâtea rochii faine găsiți aici, pfoai! Numai bani să aveți, că modele de rochii frumoase sunt suficiente.

the-woman-2018

Cu rochia aceasta a fost dragoste la primă vedere. Este o rochie deosebită, care mi-a atras atenția atât prin simplitatea ei, dar și unicitatea ei. Evident că am atras privirile tuturor femeilor din sală!

Rochia, sau ca să folosesc denumirea oficială de pe site – sarafanul, este super comod. Materialul ei este moale și foarte plăcut la atingere, parcă îți îmbrățișează pielea. Are două buzunare aplicate și naturi argintii aplicați. Este genul acela de rochie în care, oricare ți-ar fi stilul, te simți fabulos!

rochie-sacou-nasturi

Rochia este foarte ușor de accesorizat. Nu ai nevoie decât de o poșetă simplă, un plic mai degrabă și un lănțișor finuț la gât. Lungimea rochiei este perfectă, cu decolteul am avut eu o problemă minoră. De fapt, nu e chiar problemă, însă atunci când mă așezam trebuia să fiu atentă să nu fie decolteul prea adânc.

Ah, și nici măcar nu am probat rochia. Deși o primisem cu câteva zile înintea eventului, tot uitam să o probez. Bine că nu am avut probleme cu mărimea, căci altfel era groaznic.

Am mai văzut un model foarte asemănător pe www.inpuff.ro, și acela este cute rău. Vă dau alternativa asta, căci stocul modelului meu de rochie este deja epuizat.

Pe 24 aprilie voi fi prezentă la Digital Divas. Am nevoie de o ținută ceva mai nonconformistă. Idei?

rochie-sacou-maneci-lungi

rochie-sacou-inpuff

rochie-sacou-doua-culori

rochie-sacou-sexi

rochie-sarafan

the-woman-2018

 

4 Replies to “Cum m-am îmbrăcat la The Woman”

 1. Eu nu prea am curaj sa iau haine de pe site-uri,apropae niciodata nu imi vin bine.rochia-sacou e chiar draguta si iti vine foarte bine!

  1. madmoiselle says: Reply

   Foarte rar am avut probleme cu marimile pentru hainele comandate. Si in plus, mi se pare mai simplu si eficient sa comanzi online.

 2. ghelbere elena says: Reply

  Ai dreptate. Rochia este foarte frumoasa, dar si culoarea.

  1. Da, și culoarea este superbă! 🙂

Leave a Reply