Giveaway aprilie – câștigători

apa-micelara-farmec

Al treilea concurs organizat pe pagina de facebook a blogului meu s-a terminat pe 29 aprilie, ora 23:59. Înainte să anunț câștigătoarele și aici, am o dilemă și vă rog să mă ajutați să o înțeleg: de ce te-ai înscrie la un concurs care s-a terminat, ba mai mult, sunt anunțați și câștigătorii?

Primul subpunct din regulament spune clar „Concursul începe pe 10 aprilie și se încheie pe 29 aprilie 2017.” Nu pe 30 aprilie, nu pe 1 mai. Pe 29 aprilie. De ce? Pentru că așa am gândit concursul. Nu pot schimba regulamentul concursului pentru că așa vrea X sau Y. Nu ar fi corect față de ceilalți participanți.

Îmi pare rău pentru cei care au văzut concursul mai târziu și nu au apucat să se înscrie sau pentru cei care s-au înscris după deadline. Mi-ar fi plăcut să vă validez înscrierea, dar îmi doresc ca toate concursurile mele să fie transparente și corecte.

Așadar, cele trei câștigătoare ale concursului sponsorizat de către @farmec sunt: Dragutza Yca, Lia Ana, Roșu Gabriela. Felicitări, fetelor! 🙂 Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris la acest concurs!

În curând vă voi prezenta câteva „bunătăți” de la Farmec, fiți cu ochii pe blog și pe pagina de facebook a blogului!

By the way, un nou #giveaway e pe cale să înceapă. Vă recomand să citiți cum trebuie regulamentul, ca să nu avem parte de neplăceri sau să aud „Dar eu nu am știut”…

xoxo

Leave a Reply