2 motive pentru care nu-mi place să merg la sală

fitness-sport

Nu cred că mai este un secret faptul că sunt o persoană comodă. Am mai spus asta în repetate rânduri și o voi mai spune ori de câte ori este nevoie. Da, sunt o persoană comodă! Dacă ar fi după mine, aș lenevi într-un hamac, cu o carte bună și un latte.

Dar, de curând, cea mai comodă persoană din lume – adică eu, s-a apucat de sport. Adică am început să merg la sală. Acesta a fost unul dintre obiectivele mele pentru 2017 și asta nu doar pentru a slăbi câteva kilograme, ci pentru că îmi doresc să îmi îmbunătățesc stilul de viață. DAR, mersul la sală mi-a (re)adus aminte de ce nu-mi place mie să fac asta.

Am două mari motive pentru care nu îmi place să merg la sală!

fitness

  1. Divele care se îndoapă cu shake-uri, batoane și alte minuni proteice și petrec mai mult timp consumând acele căcaturi decât să facă sport. Și aici mă refer și la bărbați. Nu mă deranjează faptul că aceștia consumă astfel de porcării – da, așa le consider eu – ci faptul că încep să-ți țină prelegeri despre cât de minunate sunt și cum, tu ca muritor de rând ce ești, nu ai cum să înțelegi acest lucru. Dar, bineînțeles, aceste dive au corp de gazelă, bine lucrat și este normal să își permită să nu facă sport. În acest caz, stai acasă și uită-te la Neveste disperate. Sau Game of Thrones. Sau ce vrea suflețelul tău. Pardon, mușchiuleții tăi!
  2. Divele care nu consumă shake-uri, dar stau pe Facebook, Instagram, joacă Candy Crush și își fac tone de poze. În oglindă, la aparate, cu bustiera nouă, o poză din profil, o poză cu apa și prosopul, încă o poză cu apa, prosopul și adidașii..și pot continua până mâine cu această listă. Sau până săptămâna viitoare. Și aceste dive, la fel ca și cele din categoria de mai sus, vin la sală fără să facă sport. De ce mai veniți, frumoaselor?

Voi ce ciudățenii întâlniți la sală?

xoxo

Leave a Reply