Gerovital – rețeta unui păr sănătos

tratament-expert-farmec

Acum aproximativ o lună în urmă am primit un colet de la @farmec cu două produse pentru îngrijirea părului din gama Gerovital: un kit de regenerare pentru păr și o spumă sebum control. Le-am analizat, le-am testat și acum vă povestesc puțin despre ele.

Dacă mă citiți de mai mult timp, atunci cred că știți deja cât de complicat este părul meu. Gras la rădăcini și uscat pe lungime, de aceea este destul de dificilă îngrijirea lui. Folosesc de câteva luni bune șamponul sebum control de la Gerovital și am zis că ar fi o idee bună să încep să folosesc și spuma sebum control. Și bine am făcut!

spumă-sebum-control

 

Îl folosesc la fiecare spălare, modul său de utilizare fiind simplu. Se aplică pe părul umed, după care se masează ușor. Atenție, să nu aplicați prea mult produs deoarece este posibil să vă treziți că vi se îngrașă părul mai repede decât de obicei! Această spumă nu se clătește, așadar după aplicarea acesteia vă puteți usca pe păr. După ce ați aplicat un produs pentru protecție termică, of course!

Ce părere am despre spuma sebum control? 

În general, sunt mulțumită. Am observat că este mult mai eficient dacă îl folosesc în combinație cu șamponul din aceeași gamă, decât dacă folosesc un șampon obișnuit.

Ce îmi place?

Își face treaba. Reglează excesul de sebum și menține aspectul curat al părului mai mult timp. Nu știu cum e la voi, dar mie îmi prelungește cu o zi perioada dintre spălări. Are un miros plăcut, delicat, specific brandului Farmec.  De asemenea, îmi place faptul că această spumă nu încarcă deloc părul. Cu siguranță voi folosi acest produs pe termen mai îndelungat!

Ce nu îmi place?

Hmm..nu prea am ce comenta în legătură cu acest produs. Poate ar fi faptul că uneori curge prea multă cantitate de produs deodată, dar nu este atât de deranjant.

fiole-kit-regenerare

Am fost foarte curioasă de acest kit de regenerare, mai ales din cauza ambalajului său. Fiole. Kit-ul de regenerare de la Gerovital este compus din 10 cutiuțe a câte 2 fiole. V-ați prins, o cutiuță este suficientă pentru o aplicare. Pare puțin, dar nu este deloc așa.

Cum se aplică? 

Rețetă. Se ia o cutie a câte două serumuri de regenerare a părului. Se deschid cele două fiole cu grijă (atenție la semnul din partea superioară a acesteia) și se amestecă într-un recipient până când se obține o consistență cremoasă. Exact culoarea și consistența unei budinci de vanilie. Atenție, să nu o mâncați, e doar pentru uz extern. Amestecul obținut se distribuie pe lungimea firului de păr proaspăt spălat și se lasă să acționez 10-15 minute. Pe ambalaj scrie 10 minute, dar eu îl lăsam cam 15 minuțele. Se clătește cu multă apă.

Rezultatul?

Un par mai fin, mai hidratat și mai bogat. Deși nu pot spune că mi s-a regenerat părul – pentru o regenerare trebuie urmat acest tratament mai multe luni – se vede o îmbunătățire.

Ce părere am despre kit-ul de regenerare de la Gerovital?

Este un tratament eficient pentru persoanele cu părul deteriorat. Părul devine mai suplu, mai fin și mai hidratat, mai elastic și mai strălucitor. După atâtea vopsiri, decolorări, placă și multe alte produse care nu sunt tocmai benefice părului, chiar aveam nevoie de un astfel de tratament pentru hrănire, hidratare și regenerare.

Ce îmi place?

– faptul că vine ambalat în fiole, acest lucru dă o notă mai sofisticată produsului.

– conține un mix de vitamine: B5, E, A și extracte vegetale.

– e o alternativă profi de îngrijire a părului la tine acasă.

tratament-expert-farmec

Ce nu îmi place?

Sunt destul de scumpicele aceste fiole. Dacă ținem cont de faptul că, pentru o eficacitate ridicată trebuie urmat 2- 3 luni de tratament, se simte la portofel. Acum depinde de lungimea firului de păr al fiecăruia și de gradul de deteriorare.

Per total, sunt mulțumită de aceste două produse marca Gerovital de la Farmec. Ca și până acum, nu m-au dezamăgit. Nu degeaba se spune că Farmec e doctor în frumusețe, chiar știe ce face!

 

Voi ați folosit produse din gama Gerovital?

xoxo

 

Leave a Reply