Cafeaua mea preferată…

cafea-preferata

Știi care este cafeaua mea preferată?

Cafeaua mea preferată nu este cea de la Starbucks. Nici cea de la cafeneaua din centru unde sunt prezente marile dive autohtone.

Cafeaua mea preferată este cea băută cu tine. Cu aromă de iubire și un gram de nebunie. Savurată la adăpostul brațelor tale puternice. M-aș muta acolo fără să mai plec. Fără să mai vrei să mai plec. Fără să mă lași să mai plec.

Cafeaua mea preferată este cea care îmi dă fiori pe șira spinării și îmi aduce stoluri de fluturi în stomac. Cea care îmi face pulsul să accelereze, iar inima să bată ca nebuna. Cea care îmi fac ochii să sclipească și îmi pune un zâmbet larg pe față.

Cafeaua mea preferată este cea băută în cămașa ta, în compania zâmbetului tău fermecător. Cu lapte. Mult lapte și cu și mai multă dragoste. Presărată cu cuvinte dulci și romantice, cu gesturi tandre și cu privirea încărcată de dorință.

Cafeaua mea preferată este cea pe care mi-o faci tu. Cu părul răvășit și cu picioarele goale. În timp ce tragi cu coada ochiului la mine, să te asiguri că zâmbetul meu e la locul lui. Acolo unde l-ai lăsat tu. În timp ce fredonezi piesa ta favorită și faci rime amuzante.

Cafeaua mea preferată este cea care are gustul buzelor tale și care nu se termină niciodată.

Ne vedem dimineață la cafea?

 

xoxo

4 Replies to “Cafeaua mea preferată…”

 1. ghelbere elena says: Reply

  Dupa un asemenea articol nu mai are nici un rost sa-ti spun care e cafeaua mea preferata. Cuvintele mele ar cadea in derizoriu.

  1. Ești tu super drăguță! 🙂

 2. Agache Lucica says: Reply

  O cafea pregatita cu dragoste de catre sotul meu-in fiecare dimineata ma rasfata,si e tare gustoasa !

 3. Valeria Chertes says: Reply

  Doamne, ce articol. Foarte frumos.

Leave a Reply