Too Faced – Better Than Sex Mascara

better-than-sex-mascara-too-faced

Chiar este rimelul Too Faced better than sex? Nu este mai bun, să nu ne mințim, dar este un produs grozav. În plus, îmi place mult echipa lor de marketing: au produse cu nume ceva mai îndrăznețe ca să-ți capteze atenția și au pe Instagram, cel puțin, idei faine de a le promova.

too-faced-mascara-better-than-sex-review

Îmi doream de mult să încerc produse Too Faced și tare mult m-am bucurat atunci când am primit acest rimel cadou. Am citit multe păreri pro și contra, dar a fost dragoste la prima vedere.

Sunt destul de pretențioasă atunci când vine vorba de mascara. Îmi place să am gene bine definite, dar să nu arate că și cum ți-ai turnat tot tubul de rimel de ele; să aibă o culoare intensă, să se demachieze ușor, dar să nu pice sub ochi în timpul zilei sau să curgă la o picătură de ploaie. Nu vreau imposibilul, deși așa ar părea.

Am testat multe rimeluri de-a lungul nilor și puține mi-au plăcut. Too Faced Mascara – Better Than Sex se află în topul topurilor mele. Este o mascara incredibil de faină!

mascara-better-than-sex-too-faced-review

Too Faced – Better Than Sex mi se pare incredibil datorită pensulei. Aceasta este în formă de clepsidră și face ca aplicarea rimelului să fie mai ușoară și mai practică. Această mascara oferă volum, dar și alungire și îți fac genele super sexi.

Eu obișnuiesc să folosesc un primer pentru gene înainte de a aplica primul strat de mascara și este suficient. Între timp, până se usucă primerul, îmi machiez sprâncenele sau aplic blush pe obrăjori. Dacă nu îl lăsați să se usuce, nu va ave efectul scontat. În plus, rimelul împreună cu primerul face ca acesta să reziste toată ziua fără probleme. Vă recomandat ca atunci când aplicați rimelul, mișcarea să fie în zig-zag. De asemenea, e bine să luați surplusul de produs de pe pensulă.

review-mascara-better-than-sex-too-faced

Too Faced – Better Than Sex definește foarte bine genele și nu le lipește între ele. Nu se fărâmițează deloc, are rezistență foarte bună, nu curge și demachiază repede și ușor.

Ambalajul este un alt lucru care îmi place. Haideți să recunoaștem, este important și ambalajul produselor pe care le folosim, iar acesta este unul drăguț și foooarte instagramabil. Nu m-aș sătura să-i fac poze!

mascara-better-than-sex-too-faced

Singurul lucru care nu îmi prea place este mărimea. După cum ați văzut, rimelul nu e foarte mare. Iar acum îmi vine în minte o glumă cam 18+, deci nu v-o pot spune aici. Ha ha! Nici prețul nu este mic, din câte am înțeles. Însă dacă sunteți dispuse să investiți în produsele pe care le folosiți, atunci acest rimel este ceea ce trebuie.

 

 

8 Replies to “Too Faced – Better Than Sex Mascara”

 1. Nu am încercat pana acum acest produs

  1. Sa stii ca e un rimel foarte fain!

 2. Valeria Chertes says: Reply

  Este foarte important sa arate genele bine.

  1. Da! Din fericire nu afectează genele sub nici o formă.

 3. ghelbere elena says: Reply

  Nu-l am si nu am nici un produs de la acest brand.

  1. Este primul produs de la ei 🙂 and I love it!

 4. Deaconu daniela says: Reply

  Il am și eu mi se pare bestial și face niște gene așa lungi??

  1. E bun, bun, bun!

Leave a Reply