Electric Castle 2022: noi artiști anunțați

Electric-Castle-2022

Electric Castle 2022 acușica își deschide porțile pentru o nouă ediție, așa că noi artiști au fost anunțați. Alături de Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones, noi headliners au fost confirmați de către organizatori: Disclosure, Peggy Gou, Aurora, SVEN VÄTH și Moderat. Line up-ul este întregit de mulți alți artiști importanți, printre care Caribou, Editors, Sofi Tukker și Mogwai.

În cele 5 zile de festival vor urca pe cele 10 scene peste 250 de artiști din toate zonele muzicale. Puteți verifica line up-ul complet aici. Ediția cu numărul opt va fi, fără doar și poate, o ediție în formatul cu care organizatorii ne-au obișnuit de-a lungul anilor. Multe surprize sunt pregătite pentru festivalierii care vor păși pragul domeniului Banffy din Bonțida, între 13-17 iulie 2022. Organizatorii promit un festival extins ca suprafață și multe experiențe noi pentru cei 30.000 de fani care au achiziționat deja abonamente , dar și pentru cei care decid să li se alăture. 

Noi artiști anunțați la Electric Castle 2022

Twenty One PilotsGorillaz și Deftones sunt doar câteva trupe care merită să le vezi live măcar o dată-n viață. Reconfirmarea lor pentru ediția a opta Electric Castle este cu atât mai importantă cu cât, în cei doi ani de pauză din turnee, acestea au lansat piese noi.

De exemplu, Twenty One Pilots a lansat anul trecut cel de al șaselea album din cariera lor, Scale and Icy. Este un material care conține un mix de rock, rap și synth-pop pe care fanii lor îl așteptau cu nerăbdare. Acest album conține și hiturile Stressed Out și Ride. Concertele lor sunt întotdeauna un amestec de haos și melancolie în doze intense, precum e de așteptat și la Bonțida, în premieră în România. 

Deftones una dintre cele mai originale trupe de alternative metal din ultimele decenii. Albumul Ohms lansat în plină pandemie a fost nominalizat la Grammy, dar este și votat în top 10 cele mai bune albume ale anului 2020 ascultat, live, în premieră la Electric Castle.

Toți artiștii confirmați și biletele pentru toate cele cinci zile de festival pot fi găsite pe electriccastle.ro, cu o promoție specială Under 21. Aceasta e disponibilă pentru cei mai tineri fani ai festivalului ce-și doresc să trăiască 24/24h experiența Electric Castle. Organizatorii păstrează opțiunea de achiziție în rate a abonamentelor, la fel ca la edițiile anterioare, cu doar 47 Euro + TVA o primă rată ce rezervă automat biletul pentru întreaga perioadă.

Ne vedem în iulie la Electric Castle 2022?

Leave a Reply