Detaliile mici fac diferența

cafea-kafune-la-fantana

Îmi aduc perfect aminte ziua în care am mers la sediul Bye Bye Stud pentru a discuta cu managerul agenției despre festivitatea de absolvire și banchetul care marca sfârșitul unui capitol important din viața mea și, bineînțeles, a colegilor mei.

O mașină neagră și destul de fancy, cu un șofer tânăr și frumos mă aștepta pe mine și pe colega mea în fața facultății. Brusc, ne-am simțit ca două vedete în drumul lor către Oscaruri: paparazii erau ochii rivalelor de la cealaltă secție care aleseseră o altă agenție, mai puțin profi; fanii erau colegii noștri sociologi care erau încântați de alegerea făcută.

Drumul până la sediul BBS a fost scurt, dar plin de emoții și șușoteli.

– Ali, ce drăguț e șoferul. Oare cu el discutăm oferta?

– Nu cred, Casi. El e doar șoferul, doar că..e foarte tânăr și foarte drăguț.

– Vai tu!! Este, este! Oare are prietenă?

– Casandra!! Nu putem amesteca treburile profesionale cu cele…personale. Dar uite că-și tot butonează telefonul, e posibil să fie luat deja. Ha ha!

Era vizibil faptul că eram emoționate și entuziasmate de tot ceea ce urma să se întâmple. La scurt timp, eram anunțate de faptul că am ajuns și că trebuie să urcăm la etajul 5, unde ne așteaptă deja managerul. Am mulțumit, fâstâcite, îndreptându-ne către lift.

– Ali, mie mi-ar plăcea să lucrez aici! Clădirea asta este de-a dreptul fantastică, iar din câte văd, personalul de aici este cât se poate de drăguț.

– Concentrează-te pe ceea ce avem de făcut. Mie deja îmi transpiră palmele de emoții!

Odată ajunse la etajul 5, fuseserăm imediat conduse în sala de conferințe de către..un alt băiat tânăr și drăguț.

– Bine ați venit la noi, fetelor! Alex este prins la telefon câteva minute, dar ce spuneți de o cafea? Sau apă? Sau apă și cafea?

– Mmm..o cafea sună bine!

– Eu aș dori o cafea și un pahar cu apă.

– Imediat vă aduce specialistul apa și cafeaua. Mă scuzați, și ieși din sală făcându-ne cu ochiul.

apa-la-fantana             cafea-kafune

Trebuie să recunosc că BBS mi-a făcut o impresie bună din momentul în care am văzut mașina care ne aștepta în fața facultății, însă când am văzut că au și cafea la birou, mi-au făcut o impresie și mai bună.

– Poftim, fetelor, apa de izvor La Fântâna și cafeaua noastră cu gust deplin și intens, Kafune. Eu acum mă retrag că iar mă ceartă Alex- șeful, că pierd vremea cu fetele. Dacă mai doriți ceva, să mă chemați!

Cafeaua era delicioasă. Deși nu cunoșteam acest brand, m-a îndrăgostit de el: gustul cafelei era rafinat, bogat; aroma sa era puternică și echilibrată. Mă așteptam la ceva apă cu gust de cafea preparată instant la un aparat vechi și uitat de lume, dar am fost plăcut surprinsă de această cafea senzațională.

– Salut, eu sunt Alex. Îmi cer scuze că a trebuit să mă așteptați, dar mă bucur că Vlad, colegul meu v-a servit deja cu apă și cafea. Cum e, vă place? Inițial aveam doar apă la birou, dar mi se pare că e mult mai eficient atât pentru angajații mei, cât și pentru clienții mei să avem și cafea la birou.

– Îmi place mult cafeaua! Mulțumesc!

– Hmm..da. Și mie îmi place mult. E de pe undeva de prin Brazilia, parcă așa-mi spuneau băieții care ne aprovizionează cu apă.

– La Fântâna, așa-i?

– Da, da! Suntem o companie profi, avem și produse profi. Mi se pare corect, nu? Acum haideți să vă prezint oferta…

Pentru mine deja nu prea mai conta ceea ce avea de zis Alex legat de festivitate și banchet. Știam că va fi totul perfect! Mă cucerise prin eleganță, bun simț și maniere. Și da, cu ei am semnat contractul, dacă asta vă întrebați! 🙂

Articol scris pentru prima probă din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017!

Sursă foto: super-blog.eu și avocantnet.ro

Leave a Reply