Am decoperit secretul ”Frumuseții fără bătrânețe”. Și nu e chirurgia plastică!

fiole-acid-hialuronic-farmec

Fetelor, citeam de curând într-o revistă de lifestyle ceva articol despre cum să îmbătrânești frumos și spunea că la baza unei bătrâneți frumoase stă genele părinților. Apoi, poți apela la bisturiu cât de mult dorește suflețelul tău. Focus, pocus – frumusețea e gata, servită!

Și m-am blocat.

Apoi, am avut o revelație. Dacă secretul frumuseții chiar stă în puterea chirurgiei plastice și toate femeile frumoase de pe această planetă au apelat, în secret, la ea?

farmec-logo

Cred că orice femeie își dorește să fie frumoasă. Ne dorim să fim mai slabe, mai scunde, mai înalte, cu părul mai lung, mai creț, mai altfel. Într-o lume în care frumusețea este tot mai relativă și standardele ei se schimb frecvent, care este cheia frumuseții? Care e secretul? Ține doar de genele moștenite? De aspectul fizic? De noile tendințe promovate în social media? Nu, nicidecum! Frumusețea este un echilibru între exterior și interior, oricât de clișeic ar suna! 

Poți mânca acid hialuronic cu lingurița de trei ori pe zi, poți să faci câte tratamente faciale vrei, ba chiar poți să ai cea mai suplă siluetă. Poți chiar să fii pensată armonios, epilată și cu pleata proaspăt spălată și coafată. Ba chiar poți avea și pielea fină ca a unui bebeluș și ai unghiile ojate impecabil. Dacă interiorul tău arată ca un vulcan gata să erupă, e fix degeaba. Frumusețea fizică este efemeră. Îmbătrânim – e singura certitudine în această viață. Și, totuși, cum putem îmbătrâni frumos? Ce putem face, ce rețete să punem în aplicare și de ce ar trebui să ținem cont pentru ca atunci când ajungem la un 50-60-70 de ani să fim la fel de frumoase?

Iată care este farmecul „frumuseții fără bătrânețe” descoperite de mine

Să fii vie. Femeie, nu contează ce haine pui pe tine. Poți purta un sac sau, la fel de bine, poți avea cea mai scumpă rochie ever, de la ce designer vrei tu. Trebuie să fii vie! Să emani bunătate, căldură, liniște, înțelepciune prin toți porii. Să ai acea sclipire în ochi, acea bucurie de a trăi indiferent de situația în care te afli. Să fii entuziastă și să transmiți asta celor din jurul tău. Să fii optimistă și cu un umor din cale afară de dezvoltat!

Să prețuiești viața. Asta cumva se leagă de ceea ce am zis mai sus. Să îți fie drag de viața pe care o ai și să ții de ea cu toți dinți. Să o prețuiești mai ceva ca pe un bibelou fragil lăsat pe o etajeră în sufragerie. Să ai iubire pentru viața ta și pentru propria persoană de nu mai poți. Să îți fie drag de viața pe care o trăiești pentru că, draga mea, numai una ai. De ce să nu o prețuiești? De ce să nu profiți de ea? De ce să nu o faci frumoasă și să o trăiești cu intensitate și bucurie?

Să ai armonie în viața ta. Să te simți liberă, să nu faci compromisuri care îți pot „mânca” fericirea. Să fie o concordanță între ce spui, ce gândești și cum acționezi. Să ai un stâlp emoțional solid. Să poți ajunge la o vârstă și să spui râzând „Ia uite câte lucruri grozave am făcut! Și uite câte mai fac de acum încolo!” Să poți să dormi liniștită seară, să nu ai nici o grijă.

fiole-acid-hialuronic-vitamina-c

Să alegi produse de îngrijire de calitate. După cum spuneam, frumusețea constă în îmbinarea perfectă a interiorului tău cu exteriorul. Nu-i așa că ne dorim să fim frumoase și la 60 de ani? Să avem piele suplă, elastică, hidratată și radiantă? Farmec vine în ajutorul nostru cu un produs nou, fain de tot! Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C – Gerovital H3 Hyaluron C.

Nu strâmbați din năsuc (că faceți riduri, ha ha) și nu vă dați ochii peste cap. Aceste fiole conțin ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, ceea ce înseamnă că au efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii. Previn îmbătrânirea prematură a pielii, iar combinația de ingrediente atent alese oferă o estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii. 

Tot încă nu e cazul să strâmbați din nas și să faceți fețe-fețe, căci nu trebuie să ai deja 50 de ani ca să folosești aceste fiole. Ideea e că vârsta din buletin sunt doar niște cifre random. După cum spuneam, dacă interiorul tău e bolnav și nu este pur, nici tenul tău nu va fi. așa că, poți avea 26 de ani și să arăți ca o femeie de 49. În plus, după vârsta de 20-21 de ani, corpul nu mai produce colagen, pielea nu mai este la fel de elastică și de aici pot apărea problemele, ridurile, îmbătrânirea prematură.

fiole-acid-hialuronic-farmec

Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C din gama Gerovital H3 Hyaluron C de la Farmec te pot ajuta să rămâi mai mult timp tânără și frumoasă. Conțin doar 2% acid hialuronic și fac o treabă excelentă.

Draga mea, acum că ți-am împărtășit secretul meu, ce înseamnă pentru tine să îmbătrânești frumos? Care e secretul tău?

xoxo

Sursă foto: super-blog.eu

 

 

4 Replies to “Am decoperit secretul ”Frumuseții fără bătrânețe”. Și nu e chirurgia plastică!”

  1. Valeria Chertes says: Reply

    Iti doresc mult succes, un articol tare frumos.

    1. Mulțumesc mult! 🙂 Am nevoie, ha ha!

  2. ghelbere elena says: Reply

    Sa crezi in tine si sa-ti spui mereu ca esti frumoasa prin ceea ce esti tu ca femeie, prin ceea ce transmiti celor din jurul tau cred ca este secretul tineretii.

    1. Ce frumos ai spus!

Leave a Reply